Sylwkowa
Zaciekawiona BB
Haha no ja mialam na mysli takie obcisle w ktorych chodzilam to tez juz jakis czas temu musialam z nich zrezynowac ale te moje luzniejsze bluzki staja sie za krotkie i obcisle wiec koniecznie chyba musze przewertowac moja szafe i zaczac kupowac wiekszy rozmiar- pare ciuszkow ciazowych juz zakupilam chodzi mi o bluzki bo ze spodni to juz musialam z 1 -1,5 msc temu zrezygnowac tez kupilam takie fajne w H&M z pasami na brzuszek.
Ja mam nisko brzuch nie taki jak od piersi tylko tak nisko osadzony a pasy fajna sprawa ale z racji tego, ze w Pl nie mieszkam to raczej z oferty Lidla nie skorzystam
Liwus udanego wypoczynku :-)
Ja mam nisko brzuch nie taki jak od piersi tylko tak nisko osadzony a pasy fajna sprawa ale z racji tego, ze w Pl nie mieszkam to raczej z oferty Lidla nie skorzystam

Liwus udanego wypoczynku :-)
Jeśli chodzi o ubrania to jeszcze niedawno mieścilam sie w swoje dzinsy ale teraz moge pomarzyć mam 6kg na plusie i wnawet ich teraz na duspsko nie wciągnę
póki jest cieplo to mam materiałowe rybaczki i spodenki i sukienki a na zime to musze sie w coś zaopatrzyć a bluzki to kupuje dluższe wszystkie jak tuniki mam pod ręką hurtownie więc po pare groszy co jakiś czas kupuje:-)
na nic czasu;-)
u mnie sie rozkreca;-)