reklama

Mamuski grudniowe

Fiolka dzięki za pocieszenie, czyli co Twoim zdaniem jeśli nie czujemy ruchów mamy panikować i popaść w depresje? Ja wiem że kiedyś dzidzior zacznie się odzywać i czekam ze spokojem na ten moment, a na brzuszek uwielbiam patrzeć jak pulsuje bo od razu widzę mojego synka jak tam sobie w środku smacznie śpi

reklama
Clodi-gratulacje widzisz jaka zdolna jesteś? :-) Ania-ja też tak mam spać spać i spać a podobno w drugim trymestrze przybywa energii nie wiem komu bo mi dalej chce sie spać:sorry2: Bulkasia-to fajnie córka sie rozerwie swoją drogą odważna na obóz ma daleko najważniejsze że zadowolona i mam nadzieje że równie zadowolona wróci

mi tak się unosiło/pulsowało nawet przed ciążą :-p

Też tak miałam, a teraz wypatruję, wypatruję i nic ;) Ale najważniejsze, że w końcu czuć Małą :) Długo czekałam, ale się doczekałam :tak: Wszystkie się doczekacie :)

Edit: Właśnie po raz pierwszy widziałam, jak moje Dziecko kopnęło mnie :-D

Ostatnia edycja:
Zjadłysmy z córa obiad (mąż dzisiaj ma pożegnanie kolegi i % zalicza;-)) a dalej pakujemy. maskara, mamy tyle rzeczy a mały plecak!!! Trzeba troszke poprzebierac i wybrac najwazniejsze.
Vivienne super:-)

Lilith ale Cię power opętał ;)

Nathani mnie też dziś ciągnęło w brzuchu :)

Sylwkowa mi się marzy takie domek szeregowy :-p
mi przeszło (a miałam chyba wszystkie dolegliwości przez całe 3 miesiące)
to Tobie też pewnie tylko kwestia czasu ;)

Asia ale super :-D

Margot spoko ja też mam teraz takie humorki że szok

Cinamona
trzymaj się :*

4Madlen super że z maluchem lepiej :D

A tą glukozę na czczo trzeba ?

Vivienne już do szkoły idziesz ? ;) Ja planuje koło 7 miesiąca

Clodi gratulacje.
Ale ja nie napisałam tego w złych intencjach każdy ruchy czuje inaczej i ja bym się tam nie przejmowała
napisałam tylko że ja miałam tak jak TY pisałaś już wcześniej przed ciążą to pulsowanie
Pulsowanie brzucha | Kardiolo.pl aż sprawdziłam z ciekawości co to ;)

Ania to widzisz ja bym to wolała bo znów mnie dopadła ale bezsenność:dry:

Nathani- mozesz mi powiedziec co ci alergolog zapisal? ja mecze sie okropnie z alergia wziewna i pokarmowa od marca do wrzesnia, az usta i gardlo mmi puchnie :-(

Vivienne- gratulacje serdeczne :-) dziewuszki sa cudne i slodkie! Ja pare dni temu tez poczulam delikatne ruchy. Cudowne uczucie.

Cinamona- trzymam kciuki i bede sie modlic za malenstwo! Musi byc dobrze :tak:

Margot- dzieki za info o kluciach, uspokoilas mnie :tak:

Fiolka- mnie tez pobolew, ciagnie i kluje, ale chyba tak ma byc! A jak mialam 2 dni bez boli to zaczelam tez panikowac, ze cos nie tak :-D:rofl2: I dogodz tu babie hehe

Tak, my się zapisaliśmy na wakacje, bo zależy mi żeby mój chłop chodził ze mną, a jako "pracownicy oświatowi" mamy teraz wakacje więc bez problemu z godzinami, szkoła, którą wybraliśmy ma kurs dla par o 17ej, jeśli mój chłop nie zmieni pracy to w takich godzinach będzie pracował, i po wrześniu nic by z tego nie było.

I w ogóle cały czas mnie podbrzusze boli, ale zaczynam wierzyć, że to pęcherz, wiecie, że to mi w ogóle nie przyszło do głowy? :/ Jednak jestem mega panikara i wkręcam sobie wszystko co złe. Jutro będę mieć tabletki na ten pęcherz, mam nadzieję, że mi przejdzie.

Ostatnia edycja:
Clodi, Vivienne gratulacje :tak: Z tym spaaniem to i ja się zgadzam, nadal dopadają mnie senne dni, z tą energią to jak na razie chyba lekka przesada, przynajmniej jeśli o mnie chodzi :dry: Ale cieszę się, że udało mi się "zrobić" jedną szafę w sensie segregacji ubranek dziewczęcych od uniwersalnych, czyli dla mojego Piotrusia :-) Nawet sporo się tego uzbierało, odłożyłam oczywiście wszystko co różowe, w kwiatuszki, serduszka itp. :-D Musze jeszcze zrobić porządki u Iduśki i wyłowić za małe rzeczy, bo pewnie się coś znajdzie no i szafka z butami :szok: Żeby mi się jeszcze chciało tak jak mi się nie chce...

Betiks, to tym razem ja przesyłam pozytywną energię i moc sprawczą, mi akurat senność chroniczna minęła, tylko mam się oszczędzać, zrobiłam któregoś razu porządek w swojej szafie i trzymam się, aby nie nabałaganić w niej znów :D

reklama
Bulkaasia- super uczucie, ale mi się fajnie zrobilo jak sobie przeczytałam, ze twoja dzidzia tak zareagowala na Ciebie
Vivienne – super, ze wszystko dobrzeJ no i ze widziałaś kopniaka prześwietne uczucie prawda? aa i jeszcze poprosze o przeslanie tej pozytywnej energii do mnie bo ja zasypiam w minucie jak wroce z pracy wiec moja szafa czuje sie opuszczona a tez by sie jej przydalo troche porzadku
Nathani – ja tez mialam chyba ze 3 dni takiej ciszy i się martwiłam i co się okazalo niepotrzebnie bo potem nadrobilo kopniakami:-)
IZW- witaj :-)
Cinamona- strasznie mi przykro z powodu dzidzi siostry ale trzymam kciuki aby wszystko wróciło do jak najlepszego porządku, udanego lotu
4madlen – no to mialas przygode, nie zazdroszcze:no:
Clodi – Wielkie gratki!! Witaj w gronie magistrow hihi:-D
Fiolka 130 – dzieki za pocieszenie, czekam z utesnieniem na zakończenie wszelkich dolegliwosci
Czy Wy tez juz musicie zaczac segregowac rzeczy w ktore przestajecie sie miescic, bo mi brzuchol spod t-shirtow wychodzi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry