• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski grudniowe

hej dziewczyny.
Viviene trzymam mocno zaciśnięte za wizytę daj znać po.
clodi trzymam za obronę
jakaś jestem niewyspana:-( dzidzia moja milczy nadal zaczyna mnie to niepokoić
bulkasia to cudownie że tak zareagowało maleństwo na dotyk:tak:

reklama
Dzień dobry Vivienne-może prze to spać nie moglaś że masz wizyte czasami tak sie człowiek podświadomie denerwuje,powodzenia na wizycie;-) Clodi-&&&&&&&&&&& za obrone napewno pójdzie świetnie:tak: nathani-nie martw sie ja też nieraz miałam 3 dni totalnej ciszy zero jakigokolwiek ruchu ale lekarz mówil że to sie zdarza jeszcze jesteś we wczesnej ciaży i inetnsywność ruchów moze zależeć od ulożenia dzidzi a jest jeszcze malutka w miare jak rośnie to każdy ruch jest bardziej intensywny bo ma mniej miejsca napoewno wszystko jest dobrze:-) a u nas dziś ładna pogoda milego dnia wszystkim

Te kopniaczki są super, u mnie czasem nawet przez skórę widać :tak:
nathani nie zamartwiaj się. Do 20 tyg. na pewno dzidzia da znać :happy:
Clodi &&& trzymam, powodzenia :happy:
Vivienne samych dobrych wiadomości na wizycie ;-)

Witam juz prawie półmetek a sie jeszcze nie wpisałam :D Termin mamy na 17 grudnia, jeszcze nie wiem czy pod moim serduchem wierci się chłopczyk czy dzierwczynka, ale w przyszłym tygodniu mamy nadzieję się dowiedzieć.

Witajcie,
Niestety nie jestem na biezaco bo nie mialam ani czasu ani nastroju na forum.
We wtorek zostalam ciocia, ale niestety z maluszkiem nie jest dobrze :(
Jutro lece do PL zeby wesprzec siostre i pobyc choc troche z rodzina.

Vivienne czekam na piękne wieści :)
cinamona co się dzieje z maluszkiem siostry? Dobrze że jedziesz, wsparcie dużo daje...
Kiedyś Wam pisałam o wczęsniaku moich znajomych, który urodził się w 29tc i prosiłam o modlitwy, pamiętacie? Pomogły bo mały samodzielnie oddycha i bakteria została wygoniona także wraca do zdrowia i może z atydzien bedzie w domu :)
Cinamona trzeba wierzyć, że będzie dobrze i prosić siły nadprzyrodzone o pomoc :) mówię Ci - działa!

Ja własnie wróciłam z badań. Byłam w końcu dziś bo robiłam na nfz i sie dłuzej czeka. Robiłam tą krzywą cukrową - pozwolona wpuscic cytrynę, inaczej bym tego nie przełknęła a po godzinie tak zasłabłam (mimo że siedziałam cały czas) że nic nie widziałam i Pani odholowała mnie na leżankę... zrobiło mi się lepiej i druga godzina juz była spoko:) tylko ręka tak pokuta że siniec się robi...
Miłego dnia :)

4madlen dobrze że pielęgniarki zareagowały bo to różnie z tym bywa :dry: Ja chyba też wezmę cytrynę albo się ich zapytam jak będę następne badania robić czy cytryna dozwolona :-) No ale krzywą to ja we wrześniu będę pewnie dopiero robić:happy2:

Ja dzisiaj ostatni dzień w pracy a jutro jadę nad jezioro do mego synusia , bo już się za nim stęskniłam :-(Tak jakoś smutno i cicho w tym domu bez Niego:-(

Dzieeeń doobryy!
Szczegóły wizyty w odpowiednim wątku ;) Dzięki Wam za całe wsparcie, się normalnie wczoraj tak beznadziejnie czułam na wieczór, jeszcze mój chłop mnie wkurzał do tego i taka jakaś nie do życia byłam. Do tego ta sprawa z przeprowadzką i wszystko było nie tak. Dziś mam dużo lepsze nastawienie, najważniejsze, że z Małą wszystko w porządeczku :)

Cały tydzień się szykowałam na dzisiejsze pierwsze zajęcia w szkole rodzenia, a okazało się, że muszą przesunąć rozpoczęcie o tydzień, bo jakieś prace w budynku będą. Także dalej czekamy ;)

Mam więc dziś dzień chilloutu. Boziu, jaka ulga :tak:

cinamona && za siostrzeńca
4madlen jak dwie godzinki czyli dostałaś od razu dawkę z obciążeniem 75, jak to u was jest z tymi dawkami? sa jakieś powody czy co lekarz to skierowanie na takie bądź takie badanie? Mój lekarz najpierw daje 50g na 1 h po "wywiadzie", lekarz mojej kumpeli o nic jej nie pytał i po prostu dostała skierowanie na 75g/2h.

reklama
izw ja właśnie dostałam od ginki i od rodzinnego skierowanie na 75g i 3 pobrania: na czczo, pogodzinie od glukozy i po dwóch godzinach od podania glukozy...
A teraz jest mi niedobrze po tym i wlasnie pije miete:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry