reklama

Mamuski grudniowe

neska - mnie nic nie leci i przy pierwszej ciazy tez nie lecialo az do konca, za to mojej kolezance owszem! i pod koniec to juz tak ze musiala te wkladki co przy karmieniu nosic bo przemakal stanik hehe

reklama
Mam pytanko- czy Wam tez juz leci cos z piersi? Ja wczoraj po prysznicu mialam na sutkach kropelki.

Neska to siara , teraz jest przezroczysta a pod koniec ciąży będzie taka żółtawa. Też mam tę niewątpliwą przyjemność posiadania siary. Pamiętam że w I ciąży pod koniec to aż musiałam już wkładki używać. Pamiętaj tylko żeby nie wyciskać bo w ten sposób stymuluje się sutki i może wystąpić przedwczesny poród. Ale teoretycznie powinnaś się cieszyć :sorry: że produkcja mleka idzie u Ciebie pełną parą :-)

Ja w pracy , ale jeszcze tylko 1 h :happy: Potem do teściów , a jutro po pracy po zakupy na urodzinki dla koleżanki Adasia :happy:

dzieki dziewczyny- bo juz mialam wczoraj lekkiego stresa ze to za wczesnie! tak myslalam ze to jest siara. Nawet jest przezroczysta tak jak piszecie. Tzn dzis nic nie leci. Ale wczoraj chwile po prysznicu na sutku mialam kropelke tej siary- taka troche lepka jakby, przezroczysta, bezsmakowa - haha :D Nie nie wyciskac nie bede :) Dzia :happy:

Witam się po południowo, obiad się gotuje a ja mam strasznego lenia, nic mi sie nie chce, ehh..
neska ja jeszcze nic nie mam ale pod koniec pierwszej ciąży była u mnie produkcja i teraz też liczę, że tak bedzie bo mam zamiar karmic piersią:tak:

Dzień dobry :)

Jakąś mamy dziś dziwną pogodę - trochę pada, teraz znowu słońce grzeje, a wieczorem mają być deszcze, burze. Oby żadnych trąb powietrznych czy co to tam zapowiadają...
Dziwnie mi dzisiaj w brzuchu, cieszę się, że już jutro ta wizyta. Dziecię mi się trochę wierciło w nocy, a dziś jeszcze nie dało znać. Coś mnie cały czas uwiera dziś prawa strona i kręgosłup trochę. Oby nic się nie działo złego.

Idziemy dziś oglądać pierwsze mieszkanie do wynajęcia, ale nie sądzę, że się uda, właściciel chyba oczekuje studentów w liczbie 3-4. No ale, pójdziemy zobaczymy. Jutro mamy też jedno nawet niebrzydkie po zdjęciach, ale za to w tak brzydkim bloku czy to kamienica może... Jak dla mnie to to do remontu jest, no ale... zobaczymy co w środku, nie nastawiam się od razu na nie, bo wyboru prawie nie ma :( już wolałabym kredyt spłacać ale na swoje chociaż...

Miłego dnia Wam

Vivienne świetnie cię rozumiem. My od początku jesteśmy na wynajętym. To w którym jesteśmy teraz to już nasze 5 mieszkanie od ślubu... I w sumie jest nie najgorzej, oprócz przeklętego pijoka nad nami, który średnio co drugą noc nadaje lub drze mordę sam na siebie. To chyba jedyny mankament, no chociaż teraz wdrapanie się na to nasze 3 piętro staje się dla mnie prawdziwym wyzwaniem... Potem dziecko + wózek :shocked2: Darmowy fitness :-D A co do siary, to ja cały czas miałam mleczko od urodzenia Iduśki aż do tej pory :szok: Teraz jakoś mi znikło. Pewnie zbiera siły dla Piotrusia :-) Idunię karmiłam przez rok z małym hakiem, mam nadzieję, że z synusiem będzie podobnie :tak:

Neska-ja mam teraz od 3 miesiąca siare codziennie mi sie z piersi leje na szczęście nie aż tak żebym musiala wkładki zakładać w I ciązy miałam ale dopiero w 7 misiącu:szok:teraz coś szybko my z Nastką sie przespałyśmy i zjadłam sobie teraz kanapeczke z serem bialym i swoimi pomidorkami koktajlowymi zerwałam dziś z krzaczka pyszne sa:-pu mnie okropnie wieje gdzieś od 2 godz ja też wynajmuje pasowałoby mieć choć kawałek swojej działki i zacząć sie budować żeby coś swojego mieć

Cześć mamuśki :-)
Po tej historii z gołębiem to mi się przypomniało, jak moja psina zeżarła papugę sąsiada :szok: Z tym że ta papuga jej sama do pyska praktycznie weszła, to była nierozłączka akurat po stracie partnera i chyba chciała popełnić samobójstwo...

A słyszałyście że od 1 stycznia 2013 ma być aż 8 tygodniu urlopu tacierzyńskiego? Dzisiaj widziałam artykuł, ciekawe czy to przejdzie

reklama
heh anka rzeczywiście ta papuga to jakaś desperatka była :)
ja się w ogóle nie orientuję w tych urlopach, może mi ktoś wyjaśnić? ile jest macierzyńskiego, ile tacierzyńskiego i czy one się nie wykluczają?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry