reklama

Mamuski grudniowe

Muffy, mnie nie boli właśnie w ogóle, tylko to kucie jak igłą czasem... I dlatego się boję, że przeoczę, jak się coś będzie złego działo.
Ale pamiętam, że przy ostatniej wizycie, jak lekarz stwierdził, że "szyjka mogłaby być jednak dłuższa" (3 tyg. temu), to powiedział, że jak będę czuć drętwienie brzucha, czy bóle właśnie jak na @ to mam się zgłosić do szpitala, jeśli on będzie niedostępny.
Z tą szyjką to jest takie cholerstwo, że dopóki lekarz tego nie zdiagnozuje to nie wiesz, że coś się dzieje... dlatego tylko badanie może dać Ci pewność, co się z nią dzieje. Jeśli jutro Ci tego nie sprawdzą może udaj się znowu do polskiego lekarza? Zamartwianie się i niepewność są teraz najgorsze...

Trzymam kciuki i za Ciebie!

reklama
Lilith- juz sama nie wiem co mnie boli, bo mam te klucia i bol promieniuje mi az do nog. Nie wiem co myslec? Moja macica jest dwurozna i do tego mialam zawsze bardzo bolesne @ (przez endometrioze). Moze od tego mam takie bole? Oby! Zobaczymy jutro co angielskie geniusze mi powiedza...

muffy moja znajoma miala podobne bole i okazalo sie ze to maluszek tak sie ulozyl ze na cos tam uciskal, jak pozniej sie dzidzi przesunelo to jej przeszlo....

Clodi trzymam kciuki za jutro!!! Daj znać jak tylko wrócisz.

A moja ślepa suka dziś mi przyniosła pod drzwi gołębia zagryzionego... Dumna była przy tym ogromnie a ja na nią nakrzyczałam bo to gołąb sąsiada był... Jak ona to zrobiła bez wzroku ? Nie wyobrażam sobie tego...:baffled:

4madlen biedna psinka ;-) Przyniosła ci się pochwalić, z serca zdobycz przyniosła i jeszcze jej się za to oberwało ;-) Ale podziwiam, moja zdrowa, a tylko krety i inne polne zwierzaki nosi...

vieviene jak ja cie rozumiem ja juz jak nie wiem co wyczekuje 24 lipca ale odganiam złe myśli. zbada szyjkę i zobaczymy. choć coś mi przeczucie podpowiada że jednak się skraca:-(trzymam kochana żeby u Ciebie wszystko było ok
muffy za Ciebie też trzymam żeby wszystko było dobrze
lil super że badanie ok:-)
4madlen mam nadzieję że już masz lepszy humorek całuje. a psinka szok że zdobyła gołębia

Dobry wieczór, przez cały dzień nie miałam czasu zajrzeć. Dopiero usiadłam i przeczytałam zaległości. Po pracy byłam z córka w kinie na ''Epoce lodowcowej 4'', pośmiałyśmy się, objadłyśmy popcorenem i popiłysmy niezdrową colą (ja mało):-) Potem drobne zakupy i do domu a tam wściekły mąż, bo nas nie zastała i do tej pory focha wali. Nie przejmuje sie tym bo i po co. Posprzątałam kuchnię po nim (sam sobie szykował jedzenie), prysznic i teraz na spokojnie.

Wszystkim po wizytach gratuluję:-)
fiolka fajnie, że sie z sąsiadem wyjaśniło tylko dziwne czemu na Ciebie nie reagował. Może twojego menia się wystraszył?:-D
muffy mnie też boli i kłuje czasem ale nie wprowadzam sobie schizy, to macica sie rozciąga i Maluszek zmienia miejsca. Głowa do góry bo na bank jest wszystko ok a usg to tylko potwierdzi.
4madlen no to Cie psina zaskoczyła co? Ślepa a jaka zwinna;-)
Uciekam spać i życzę wszystkim spokojnej i bezbolesnej nocki...

Hej mamuśki ;)

ja siedzę u rodziców.
Byłam u dendystki Zrobiła mi jedną dziurkę oraz wymieniła jedną plombe
Potem mój do pracy a ja do rodziców, włoski zafarbowane sa jakby kasztanowe
zaraz idę spać ;)

Lilith wtedy jak on miał muzykę to byłam sama a mój mi zakazał iśc do niego:-p ale dobrze że
załatwione mam nadzieję.
Super że z maluchem dobrze:-)
chyba wiem co to za film oglądałaś, słyszałam o nim ale chyba nie mam odwagi zobaczyć

Betiks mi tez by przydała się komedia ;)
myślę nad tą epoką lodowcową ale nie wiem czy warto? wie ktoś ;)

Vivienne do piątku nie daleko ;)
Kurcze tak piszecie o tych bólach mnie też nie raz zakłuje i taki promień idzie
ale niedawno miałam wizytę więc wierze gin że jest ok

4Madlen jak mogłaś :-D

Asiu i jak film? Warto iść :P
A mojego męża to raczej nie ma co się bać :-p choć ostatnio regularnie ćwiczy sobie
a sąsiad troche chuderlak (nie wiem jak to się pisze :P) :-D

dobra zbieram się, ja będę spokojna jak będę czuła malucha
wydawało mi się chyba wczoraj że coś mi tam pływa ale bo ja się znam ;)

reklama
Witam z rana:-) Jeszcze tylko dzis i jutro do pracy a potem weekend!
Fiolka powiem Ci, że jak masz ochotę na troszkę śmiechu to warto. Ja oglądałam w wersji angielskiej i się śmiałam więc polskie tłumaczenie pewnie jest bardziej zabawne:tak:
Miłego dnia Kochane:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry