reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry my wstalyśmy o 9:zawstydzona/y: idziemy do piekarni po bułeczki na śniadanko same nie chcą przyjść :sorry: u mnie dziś słonko świeci ale jest zachmurane więc nie wiem na jak długo pogoda nam sie utrzyma i wieje a czy zimno to zobacze jak wyjdziemy na zewnątrz Fiolka-szkoda że nie masz jak gadowi dożartemu życia też uprzykrzyć żeby zobaczył jak to jest padalec:wściekła/y: Miłego dnia wszystkim:-)

reklama
Witam dziewczyny

Dziękuję za wsparcie
4madlen ja studiuję inżynierie środowiska w Rzeszowie, tylko nie wiem po co bo pracuję w branży bankowej, już mam niby tytuł inżyniera jak na Politechnice Śląskiej studiowałam, ale moj mąż stwierdził że będzie mi lepiej w życiu jak jeszcze się podszkolę i że ktoś w małżeństwie musi być mądry bo on jest po technikum, a teraz niech sam sobie to zdaje :angry:!!!!
betiks ja sama pisałam prace ale promotor i recenzent napisali mi że praca bez zastrzeżeń, a jeśli tak pisze na pracy to juz na obronie z pracy nie pytają tylko z przedmiotów ze studiów

Cześć
Aniu wszystkiego najlepszego :-)
U mnie pogoda dziś też brzydka, muszę skoczyć na miasto pozałatwiać parę spraw ale ciągle czekam aż troszkę się rozchmurzy niebo bo od czasu do czasu strasznie pada.
Wczoraj przed wizytą u lekarza zajrzeliśmy do hurtowni z artykułami dla maluszka, jejku ile tam cudownych rzeczy :-) można oszaleć od nadmiaru artykułów. Oglądaliśmy wózek, który nam się podobał i byłam zaskoczona bo sprzedawca powiedział, że zrobi nam na niego promocję, czyli 500zł taniej, zdziwiliśmy się że aż tyle, ale nie powiem, że to zdziwienie nie było pozytywne. Chcę jeszcze zobaczyć co ciekawego będzie na targach Mother&baby we Wrocławiu i wtedy podejmiemy decyzję.
Miłego dnia dziewczyny

witajcie dziewczyny, ja dzis kolejny dzien nerwowki. Ja wiem ze to nie jest dobre dla dziecka ale nie potrafie nad tym zapanowac. Oczywiscie chodzi o te moje plamienia. Oczytalam sie wczoraj troche na necie i...wystraszylam. Teraz to juz nie oplaca mi sie nic robic jak tylko czekac na usg w piatek. JA wiem, ze to tylko 2 dni ale dluzy sie niemilosiernie. Mam milion roznych mysli w glowie, zastanawiam sie czasem czy moze nie zaniedbalam tego jakos, moze moglam isc do lekarza i sprobowac wymusic skierowanie do spzitala do gienkologa na normalne badanie i usg jak to wszystko sie zaczelo, czyli jakis miesiac temu. Albo ze moglam jednak jechac do MAnchester do tej polskiej kliniki, placic te £200 czy iles i miec badania.....tylko ze balam sie ze jak tu wymusze usg 3 tygodnie temu to nie beda mi juz chceli zrobic tego w piatek bo np. stwierdza ze za czesto, a wiadomo ze u dziecka nie zobaczy sie w 17 tc tego co mozna widziec w 21tc- cholera wie jak to jest. A z ta polska klinika to balam sie ze beda naciagac na kolejne wizyty, bo to dla nich kasa.....tak bardzo sie boje zeby wszytsko bylo dobrze z bobaskiem....nie wiem juz w koncu od czego te plamienia, to moze byc wszytsko i nic poczynajac od przemeczneich a konczac na powaznych rzeczach jak niedobor hormonu czy krwiak....jedyna moja nadzieja jest to, ze te plamienia byly naprawde malutkie i nie czysta krew, i to ze dzidzia rusza sie kazdego dnia...ehhh oszaleje chyba do piatku! Wczoraj wieczorem uwylam sie strasznie, glowa mnie rozbolala, nos mi sie jeszcze bardziej zatkal i nie moglam spac

mummy do piątku w sumie 2 dni jeszcze nie denerwuj sie będzie dobrze
clodi zdasz na 5
betiks następnym razem się uda
mam uderzenia ciepła ale słabość mnie nie opuszcza. nie piłam kawy mleko mi się skończyło

Witam się i ja :-)
Was nadrobić to... no :-p :-)
Madlen79 tak z Ksawim wszystko w porządku :-) We wtorek ide do gina (mam zrobić te badania co teraz dostałam skierowanie i mnie wcisną:-D)
Trzymam kciuki za wizytujące dziś :-)
Fiolka sąsiada współczuje. Ale przecież możecie się zebrać z resztą sąsiadów i zadzwonić, napisać, do właściciela mieszkania, że wynajmujący jest dla Was uciążliwy... Z tego co wiem, co właściciele daja takim ultimatum... Albo się uspakajają, albo papa...
I nie pamiętam co komu jeszcze:zawstydzona/y:

przywitam sie i lece, pozniej Was nadrobie

mummy- nie czytaj w necie niepotrzebnych glupot, organizm kazdy jest inny, nie ma co sobie stresu niepotrzebnie robic, dwa dni zleca i bedziesz widziec dzidzie.

hej.
noc była spokojna bo gdzieś pojechał ten koleś.
ale o 3 obudził mnie mój i tak sobie w nocy ryczałam :-(
dziś rano też, oczy mam całe spuchnięte i mam dość
czuję się bezsilna ;(
boje się jak to wpływa na malucha :(

Aniu nie mamy numeru do właścicielki nawet nie wiem jak wygląda.
a wczoraj pytałam sąsiadów z dołu to im to nie przeszkadza ja mam chyba najgorzej bo jestem w
domu i jeszcze ani wyjść w taką pogodę :(

sorki że tyle ale muszę dojść do siebie

reklama
betiks głowa do góry, bardzo dużo zależy od egzaminotaro i jego humoru wiec teraz sie relaksuj a pozniej trafisz na jakiegos normalnego czlowieka...
mummy Wiem że to trudne ale przeczekaj te dwa dni i nie zamartwiaj sie bo to nic nie da... Skoro dzidzia sie rusza to na pewno nic złego sie nie dzieje.. Może to zwykla nadżerka, albo jakiś inny polip...

Ja mam dziś dół... I najgorsze jest to że nikt nie może mi pomóc.. Co za życie...:(:(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry