reklama

Mamuski grudniowe

madlen a co sie dzieje? moze to tylko pogoda?
Fiolka - wiem o czym mowisz, my tez mielismy problem z sasiadem, a wlasciwie to z dwoma, z boku i z dolu, ale ten z dolu byl bardziej uciazliwy bo czesciej i ma sprzet chyba porzadny bo jak da czadu to ho ho! jak sie kiedys porzadnie wkurzylam to zadzownilam wieczorem na taka specjalna infolinie od antisocial behaviour i babka przez telefon rozmawiajac ze mna slyszala jego muzyke.mPodalam jego adres, wyslali mu list ostrzegawczy i ise skonczylo. Teraz puszcza muze czasem ale tez i w normlanych godzinach i nie tak dlugo. Natomiast z tym obok mamy problem teraz wiekszy, bo jego znajomi jak sie upija to chyba nie potrafia do niego trafic i tak dzwonia do nas domofonem w srodku nocy albo pukaja do drzwi, dwa razy nawet sie zdarzylo ze ktos pociagnal za klamke, ale na szczescie bylismy zamknieci. porozmawialam z tym sasiadem, przeprosil. Zobaczymy co z tego wyjdzie

reklama
Dziewczyny dzięki mojemu mężowi wyszłam na wariatkę
Mówiłam mu już dawno aby poszedł do tego kolesia jak człowiek.
To dziś dopiero się udał. Koleś się przedstawił zaprosił go do mieszkania
i powiedział że nie ma problemu. D. mu powiedział że ja w ciąży i troche mi przeszkadza ta muzyka od mówi że spoko wystarczy przyjść itp.
Tak więc ni jest źle tylko wyszłam na nienormalną:no:

Fiolka bo człowiek czasami nie pomyśli w ore zeby po prostu pójść i poprosić o ciszę :-p

My juz po ginekologu ... wszystko jest w porządku ...maluszkowi serduszko bije i wzystko ma na swoim miejscu :-) reszta w odpowiednim wątku :)

Kolejna wizyta 16 sierpnia a 9 sierpnia test obciążenia glukozą bleeeeeeee na samą myśl mi nie dobrze.

W sobote spodziewamy sie gości na pare dni ...i jutro trzeba zacząć sprzątanie.

Zapomniałam napisać że przytyłam od ostatniej wizyty 2kg wow masakra jakaś ... od początku ciąży juz mam 4 kg na plusie.

Ginka powiedziała mi też ze jezeli badania glukozą wyjdą źle to skieruje mnie do szpitala ...z tego względu ze w poprzedniej ciazy miałam cukrzyce ciążową i brałam juz insuline...brrrrr mam nadzieje z jednak w tej ciazy mnie to ominie.

Ostatnia edycja:
4madlen każda z nas ma huśtawkę hormonów i gorsze dni. U mnie ostatnio przeważają te nie dobre, rozdrażnione albo płaczliwe. No chyba, że chodzi o coś poważniejszego, z czym ci ciężko i nie na forum. Mimo wszystko jesteśmy z tobą :tak:Fajnie byłoby się pośmiać i to tak zdrowo.
Dziewczyny może polecacie jakąś dobrą komedię, taką do bólu policzków, co by trochę "zabić" te złe emocje?

komedii jest mnóstwo ... poszukaj takich z Kate Hudson ona zawsze gra w swietnych komediach.
Ja wczoraj zostałam zmuszona oglądać horror...na początku mi sie nie podbał bo był o gwałcie na dziewczynie ale pózniej jak ona zeczeła sie mścic to odrazu mi sie spodobał :)

Mummy, ja też z niecierpliwością czekam na piątkową wizytę. Ja z kolei zamartwiam się tą nieszczęsną szyjką, czy się skraca, czy nie. Niby nie czuję bólów, ale czasem mam wrażenie jakby mi ktoś igłę pionowo wbijał gdzieś pod pępkiem, kuje to, ale mnie nie boli. I jak dłużej nie czuję Maleństwa to panikuję :/ Byle do piątku...

Cze dziewczyny,
mam pytanie, czy Was tez tak brzuch boli jak na @? Mnie do tego jeszcze kluje jakby wlasnie ktos igly mi w pochwe wbijal... Panikowac zaczynam, bo caly czas tak mam. Boje sie, ze to szyjka sie skraca. Choc moja kolezanka miala rozwarcie szyjki i skracanie i nic ja nie bolalo. :confused2: Moze ktoras z doswiadczonych w tym temacie mamus mi podpowie. Jutro mam wizyte u ginekologa-hematologa ale nie licze na cuda bo tu w UK nikt szyjki nie sprawdza.:wściekła/y:2 tygodnie temu mialam u polskiego gina ja sprawdzana i bylo OK. Jak szybko moze sie to zmienic? Do grudnia zeswiruje i bede rodzic w zakladzie zamknietym, przez ta angielska opieke!!! :wściekła/y:

Vivienne- trzymam kciuki za twoja szyjke, by byla dluga i zamknieta az do porodu :tak:
Betiks- komedi nie znam fajnych, ale bardzo lubie ''Pod sloncem Toskani''i :) taki pozytywny film. Jeszcze ostatnio widzialam fajowy filmik ''The Help''- na polski przetlumaczyli Sluzace. Polecam :-)

reklama
Dzięki dziewczyny za życzenia ;-*
Clodi nie stresuj się tak tą obroną, to tylko formalność!
Betiks wiem, że to się łatwo mówi, ale dzisiaj mało kto zdaje za pierwszym razem. Powodzenia na następnym egzaminie
Fiolka współczuję sąsiada. Ale fajnie, że już sobie z nim mężuś pogadał i będziesz miała więcej spokoju.
Mykam leżeć... Jakoś mi dzisiaj ciężko na brzuchu, zresztą oczy też się same zamykają, więc pewnie i drzemka będzie.
Papa mamuśki, buziaki w brzuszki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry