reklama

Mamuski grudniowe

Hejka. Piję kawusię i was czytam :happy: Pogoda do bani, zimno i deszcz, spać się chce i ogólnie leń mnie dopadł straszny. Może zrobię segregację w ciuszkach :rolleyes2: Mam z 6 worków po dziewczynce, a przecież Piotrusia w to nie ubiorę :-) Wybiorę takie uniwersalne, a resztę chętnie oddam. Któraś chętna? :happy:

reklama
Dzień dobry 4Madlen-powęchu widocznie jakoś tego golębia dopadla ja mam sluchajcie sąsiada niewidomeczo i jest to po prostu nie samowite jak ten facet codziennie chodzi sam na zakupy mijam sie z nim nikogo na ulicy nie potknie każdego omija nie wiem jak on to robi a do pomocy ma tylko swoją białą laske :eek:godne podziwu naprawde jak ludzie potrafią sobie śiwetnie radzić:tak: Fiolka-to dobrze że sprawa sie wyjaśniła z sąsiadem:tak:to włoski zrobione mnie czeka balejaż ale to w połowie sierpnia przed ślubem Bułkasia-nie przejmuj sie kto faceta zrozumie mój też mi wczoraj ciśnienie podniósł do tego stopnia ze jak ciasto zrobił to nawet go nie tknęłam z tej obrazy:laugh2: Betiks-u nas dziś nie pada ale jest duszno raz zimno bo wiatr silny wieje podobno po południu mają być burze i silny wiatr Liligoth-mi kolezanka doradziła wziąść kwasek cytrynowy co odpije łyk glukozy to kwasku dolewać jakoś musi nam pójść :tak:

Cześć dziewczyny

4madlen obrone mam w piątek, dzisiaj mam też wolne w pracy bo cały dzień będę się uczyć i muszę jeszcze prezentacje zrobić......ehhh

Wam życzę miłego dnia bez trąb powietrznych, bo u nas coś zapowiadają takiego.
Udanych wizyt i dobrych wieści ;-).

dzień dobry:)
clodi wiem że w piątek, ale byłam przekonana do "przed chwilą" ze to dzis jest piątek własnie... Tak czy siak, jestem z Tobą myślami, Dasz radę!

Witam się i ja :-)
Za wizytujące trzymam kciuki...
Mi Moje Dziecie jak zwykle ciśnienie podnosi... Nic jeść nie chce tylko "daj mnie tiktaki" :wściekła/y::no: Oszaleć można.... Jedną parówke już ponad godzine je.... I ciągle o niej "zapomina":crazy:

A dziś 18tc się zaczął :-D
Jej musze szybko do sklepu wyskoczyć... Łec umyć i spadać do rodziców...

Epokę lodowcową polecam... Ja i Wiktor się uśmialiśmy...
Jestem taka jakaś bez siły... Masssakrrra... Młody siedzi i męczy Disney Junior... Jutro jadę do rodziców...

Ciril-nie tylko ty chyba,ja też jestem taka nieprzytomna jagbym pijana była a tu od ladnych kilku miesięcy nie wiem jak alkohol smakuje:sorry:u mnie mloda puzle uklada a ja siedze poodkurzałam obiad mam od wczoraj pranie zrobiłam i nie wiem co ze sobą zrobić:confused2:

reklama
dzien dobry :zawstydzona/y: popoludniowo
bulkaasia, ciril- my tez wczoraj epoke ogladalismy, nawet fajna :)

za wizytujace trzymamy kciuki &&&

Mam pytanko- czy Wam tez juz leci cos z piersi? Ja wczoraj po prysznicu mialam na sutkach kropelki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry