reklama

Mamuski grudniowe

Vivienne – super, ze wszystko dobrze no i ze widziałaś kopniaka prześwietne uczucie prawda? aa i jeszcze poprosze o przeslanie tej pozytywnej energii do mnie bo ja zasypiam w minucie jak wroce z pracy wiec moja szafa czuje sie opuszczona a tez by sie jej przydalo troche porzadku

Uczucie cuuudowneee i rozbrajające :-D oby jak najwięcej, bo jak za długo milczy to schizuję :dry:
Sylwkowa, a więc <energia> i dla Ciebie :blink:

Mnie już dawno t-shirty do góry podłażą, ale to chyba już przed ciążą trochę "podrosłam", a teraz to już w ogóle ;p do jeansów nie pasują, do dresów jeszcze jakoś no i do ciążówek mogę śmiało ubierać.
W ogóle ciapa jestem - tyle się jagód najadłam nad morzem i nic nie uciapałam, a dziś przy kanapce z konfiturą jagodową musiała mi spaść jedna jagódka i uplamić ciążówki :crazy: oczywiście przed samym wyjściem do gina więc nawet nie było kiedy zająć się plamą i pewnie zrobiłam jej jeszcze gorzej, nie ma to jak dobrze zacząć dzień ;)

reklama
fiolka spoko nie gniewam się tylko smutno mi było, bo ja nie czuje ruchów a jak widzę mój brzuch jak pulsuje to szczęście mnie rozpiera bo wydaje mi się że to serce dzidziusia

Ja tylko wpadam powiedziec ze wyjezdzam jutro nad jezioro na tydzien do mojego synusia ktory z Babcia zostal i wroce za tydzien takze trzymajcie kciuki zeby na Warmii ladna pogoda byla :) A tymczasem caluje Was w brzuchalki i zycze udanych wizyt

Sylwkowa ja to już od 2 m-cy zapomniałam o swoich normalnych ciuchach, bo mi jakoś szybko brzucho wyrzuciło do przodu :sorry2: A co do za krótkich podkoszulków, to właśnie przejrzałam gazetkę z Lidla i od poniedziałku będą mieć Pas na brzuch, który przedłuża bluzki i modeluje. Jeden na zdjęciu mi się strasznie podoba, jest z małymi stópkami i napisem Baby Inside, no sweet po prostu :-) Już dopisałam do listy zakupów :-D Oprócz tego będą Pajacyki, body i skarpetki dla niemowląt w atrakc. cenach... Ojć :sorry2: Link poglądowy: LIDL Polska - lidl.pl

Liwus baw się i wypoczywaj dobrze :tak: Pogoda w weekend ma być barowa, ale podobno od poniedziałku mają wrócić upały, więc nadzieja na pogodę jest :happy:

Ostatnia edycja:
o rety nie bylo mnie caly dzien i tu tyle napisalyscie:szok: jak zwykle zreszta
zaraz Was nadrobie:)
Ja dzis bylam na zakupach pol dnia :D kupilam kilka rzeczy dla malego i padam :happy:

liwus udanegi a przede wszystkim słonecznego wypoczynku:-D
Sylwkowa ja to problem tylko ze spodniami, od m-ca nosze już ciążowe a w bluzki normalnie wchodzę. Niktóre to mam takie obcisłe i fajnie eksponują brzuszek:-)
betiks pas jest superowy ale ja nie jestem w pl i sobie nie kupię:-(

reklama
cinamona trzymam &&&&&&&&&&&&&& za siostrzeńca ... oby szybko wyzdrowiał ... i oczywiście spokojnego lotu.

Vivienne gratuluje 100% córeczki Marysi :)
Co do tych pseudo matek to sie nawet nie wypowiadam ... kara śmierci dla każdej z nich.
angry.gif

Ja dzisiaj dopiero teraz zajrzałam.

Od 11 do 20 sprzątałam ... potem pojechałam na cmentarz i zostawiłam na grobie pieniądze luzem...rzypomniałam sobie e nie mam kasy dopiero w aucie i musiałam sie wracać...na szczescie byla
biggrin.gif
na swoim miejscu.
Później położyłam Alana spać, wziełam prysznic i pomalowałam pazurki.

Teraz sie relaksuje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry