Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Vivienne – super, ze wszystko dobrze no i ze widziałaś kopniaka prześwietne uczucie prawda? aa i jeszcze poprosze o przeslanie tej pozytywnej energii do mnie bo ja zasypiam w minucie jak wroce z pracy wiec moja szafa czuje sie opuszczona a tez by sie jej przydalo troche porzadku
Uczucie cuuudowneee i rozbrajające
oby jak najwięcej, bo jak za długo milczy to schizuję 
Sylwkowa, a więc <energia> i dla Ciebie

Mnie już dawno t-shirty do góry podłażą, ale to chyba już przed ciążą trochę "podrosłam", a teraz to już w ogóle ;p do jeansów nie pasują, do dresów jeszcze jakoś no i do ciążówek mogę śmiało ubierać.
W ogóle ciapa jestem - tyle się jagód najadłam nad morzem i nic nie uciapałam, a dziś przy kanapce z konfiturą jagodową musiała mi spaść jedna jagódka i uplamić ciążówki
oczywiście przed samym wyjściem do gina więc nawet nie było kiedy zająć się plamą i pewnie zrobiłam jej jeszcze gorzej, nie ma to jak dobrze zacząć dzień
A co do za krótkich podkoszulków, to właśnie przejrzałam gazetkę z Lidla i od poniedziałku będą mieć Pas na brzuch, który przedłuża bluzki i modeluje. Jeden na zdjęciu mi się strasznie podoba, jest z małymi stópkami i napisem Baby Inside, no sweet po prostu :-) Już dopisałam do listy zakupów
Pogoda w weekend ma być barowa, ale podobno od poniedziałku mają wrócić upały, więc nadzieja na pogodę jest 
jak zwykle zreszta