reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Vivienne potas jak najbardziej, b. dobrze działa na mięśnie wszelakie :tak:
Mój dzisiejszy dzień taki sobie... Znowu humor z muchami w nosie na przemian z płaczliwym nastrojem, zgłupieć można. I oczywiście spanie też zaliczyłam, właśnie wstałam :dry: Mój właśnie wybiera się pokopać w piłkę z kumplami, więc zostajemy same, no chyba, że zgarnie małą ze sobą... Ech, dałabym kopa sama sobie :sorry2:

No i odprowadziłam moja młodą, w ostatniej chwili stwierdziła, że nie chce jechać i sie popłakała a ja jej do wtóru. Ale jednak jest juz w drodze a ja nadal pochlipuje. Rostania są okropne:-(
nathani mojej odstawiła wziewki wszystkie od maja i mam ją obserwować. Bierze tylko wieczorem montelukast (singular) 1 tabletkę. Ona od urodzenia alergiczka i wiecznie na sterydach ale teraz jak jest w uk to jej stan sie o wiele poprawił i dlatego lekarz zdecydował się wstrzymać. Teraz tylko sie boję, że jak pojechała do pl i bedzie mieszkać w lesie to bez leków sie nie obejdzie.

witam się wieczornie. jakiś dziwny ten dzień... zrobilismy z m obiad (mielone z ziemniakami bo go naszlo) a w nocy zatkało mi nos i ucho inagle zaczęła mi kapać krew,zaczęłam wydmuchiwać ale nic nie dało, jak usiadłam to czułam jakmi cosspływa do gardła i ucha, wyplułam tojakimś cudem i okazało się że to ta krew tylko jakaś zżelona i długa, ohyda! przedchwilą znowumi się to zrobiło inie wiem czy mogę zaliczyć to do tych "typowych" krwotoków czy to coś poważnego...nigdynie mialamkrwawien znosa :szok:

Ja jestem padnięta
Najpierw wizyta rodziców D. (mieli nie przyjechać)
potem kuzyn ze swoimi bliźniakami nas dobili
Boziu chyba bym szału dostała przy dwójce bez pomocy
Chłopcy słodziaki ale to ich jedzenie, wszystko na ziemi, do buzi brali wszystko pilnowanie aby sobie nic nie zrobili, szok :-p
moja psina nieźle sobie pojadła przy nich bo co spadło to ona zyskała, mało tego potem paluszki im z ręki brała albo oni ją karmili
Kurcze aż strach aby oni coś jej nie zrobili jak ja to pogodzę :sorry2:
a zmiana pampersa bleee myślałam że zwymiotuje :baffled:
co ja zrobię przy swoim

Pytali się czy nie chcemy fotelika i ewentualnie ciuszków
może coś mi się dostanie pewnie nie w takiej ilości jak niwktórzy ale zawsze coś

Długo bardzo siedzieli a potem musielismy jeszcze jechac na zakupy,
padam

Fiolka, przyzwyczaisz się do brudnych pieluch ;) Będziesz musiała :D Ale ze swoim dzieckiem to chyba łatwiej, wydaje mi się, choć jeszcze tego nie wiem ;) Ja już wolę zmieniać pieluszki po dzieciach niż ścierać wymioty po dorosłych (taka anegdotka z pierwszego tygodnia mojej pracy z niepełnosprawnymi wychowankami)

Zmiana pieluch nie jest taka najgorsza, ostatecznie, ja przebierałam tylko roczną dziewczynkę, smrodki da się przeżyć, dla mnie trudniejsze bywa odwrócić jej uwagę tak, żeby się nie podrapała i nie upaćkała paluszków, bo ma taką manię drapania i chwila moment można przenieść zarazki do buźki.

4madlen, też nie wiem, cóż to za krwotok (?) miałaś... mi się jeszcze nie zdarzyło nic takiego

Moje dziecko 30 minut temu dopiero poszło spać...zobaczył kuzynke i koniec ze wczesnym spaniem.

Ja tez jestem juz padnieta bo jak by nie było o 5;30 Alan zrobil mi dzisiaj pobudkę.

A wiec dobranoc dziewczyny...i buziaczki w brzucholki

Łał faktycznie tu dzisiaj cisza ;-)
Wczoraj robiłam imprezkę urodzinową zaległą i gorąco polecam wam przepis: Tort czekoladowy z malinami - Przepis
Jest pycha i strasznie sycący
Dzisiaj jedziemy na urodziny siostrzeńca, więc znowu totalne lenistwo. Zostało mi trochę bograczu z wczoraj, to nawet gotować nie muszę jupiiii :-D
Miłego dnia mamuśki

reklama
Hejka u nas wczoraj bylo swieto i M mial wolne:cool2:, a to rzadko sie zdarza bo musi w soboty pracowac i wybylismy na caly dzien:tak::tak::tak:

Muffy ja biore mg taki do picia, nazywa sie Promagnor i ma bardzo wysoka dawke bo az 450 mg zlaecany przez gina, w pierwszej ciazy tez wlasnie jego mialam pic;-)

Betiks oj i mnie tez cos naszlo na nastroje:sorry2:, sama tez sobie mam ochote dac porzadnego kopa, czepiam sie o wszystko:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Madlen
oj to niefajnie z tym krwotokiem:sorry2:

Vivienne Ty pracujesz w SOSW????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry