Fiolka_130
Fanka BB :)
żartujeszKurde kobieto jak Cie czytam to mam wrazenie, ze Cie nadmiar energii rozpiera czuje się przy Tobie jak stara baba hahahaha
ja pierwszy raz od początku ciąży coś posprzątałam ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
żartujeszKurde kobieto jak Cie czytam to mam wrazenie, ze Cie nadmiar energii rozpiera czuje się przy Tobie jak stara baba hahahaha
ja pierwszy raz od początku ciąży coś posprzątałam ;-)
To świnia paskudna jak mógł cię ciul jeden do cięższej pracy przenieść gnojek
- dzwoniłam do klubu fitness czy prowadzą zajęcia dla kobiet w ciąży (mają tak napisane) ale okazuje się że nie![]()
Z tym, że prawie nie ma na to reakcji, Marysia kopie kiedy chce. Ja podobno też byłam taki leń
najgorsze jest to ze ja kocham słodycze a teraz to już w ogóle ciężko jest mi sie oprzeć ...zwłaszcza jak są u mnie siostrzeńcy i co chwilke cos słodkiego wcinają.
szkoda ze na wyniki musisz czekac anie poznasz ich odrazu ja też bardzo lubie slodycze choć teraz będąc w ciązy mniej ich jem niz przed ciążą ale lubie więc podejrzewam jaki to kryzys mając na nie ochote a nie mogąc ich jeść
będę trzymala &&&&&&&&&&&& za dobre wyniki
a dzis byl M w domku to go przeciagnelam po sklepach zeby pokupowac rzeczy potrzebne na wyjazd;-) po poludniu na chwilke w pracy i to taki jak narazie urlop

mala kocha moja prawa strone dzisiaj tak sie na niej usadowila, ze az ogromny bol mi tym sprawiala, golym okiem mozna bylo zobaczyc roznice miedzy prawym a lewym bokiem..zadziora moja mala...
Noukie-przecież ty sie w podroż do polski wybierasz i przygotowania cie pewnie pochlaniają to kiedy wyruszacie? Sylwkowa-współczuje ci kochana samo chodzenie jest męczące a nie chcesz iść na L4 czy nie masz takiej możliwości?biedna sie naharujesz
Nastce przeszlo to mnie cos po brzuchu jeździ boli mnie od kilku godzin