Fiolka_130
Fanka BB :)
Hej 
Ale mi było i w sumie jest niedobrze nie wiem czy dziś nie spotkam się z WC :/
i znów musiałam wypić syropek bo mam zatwardzenie
Ale wykonałam telefonów ale większość załatwiona
- pies mój ma w poniedziałek czyszczenie zębów
- fryzjera ma dopiero na 6 wrześnie bo wcześniej nie było terminów
- do dentystki 22 sierpnia ja na wymiane plomby, D. na piaskowanie
- szkoła rodzenia, mam dzwonić dopiero we wrześniu aby się na październik zapisać. Jest 8 spotkań.
- dzwoniłam do klubu fitness czy prowadzą zajęcia dla kobiet w ciąży (mają tak napisane) ale okazuje się że nie
- jeszcze myślę kiedy by się zapisać na Pedicure z masażem kryształem górskim i kąpielą relaksacyją :-)
- do zusu też dzwoniłam kiedy planują wypłatę kolejną i czy nie ma znów błędów w papierach
Jak ja się nie mogę doczekać wtorku to jest nie do opisania.
Po pierwsze mam tak wielką ochotę poznania płci
że szok (a chciałam najpierw niespodziankę)
a po drugie martiwe się jak zwykle czy wszystko dobrze że dalej malucha nie czuję
Ale Wam zazdroszczę, żeby moje się tak rozbrykało
Ale mi było i w sumie jest niedobrze nie wiem czy dziś nie spotkam się z WC :/
i znów musiałam wypić syropek bo mam zatwardzenie
Ale wykonałam telefonów ale większość załatwiona
- pies mój ma w poniedziałek czyszczenie zębów
- fryzjera ma dopiero na 6 wrześnie bo wcześniej nie było terminów
- do dentystki 22 sierpnia ja na wymiane plomby, D. na piaskowanie
- szkoła rodzenia, mam dzwonić dopiero we wrześniu aby się na październik zapisać. Jest 8 spotkań.
- dzwoniłam do klubu fitness czy prowadzą zajęcia dla kobiet w ciąży (mają tak napisane) ale okazuje się że nie

- jeszcze myślę kiedy by się zapisać na Pedicure z masażem kryształem górskim i kąpielą relaksacyją :-)
- do zusu też dzwoniłam kiedy planują wypłatę kolejną i czy nie ma znów błędów w papierach
Jak ja się nie mogę doczekać wtorku to jest nie do opisania.
Po pierwsze mam tak wielką ochotę poznania płci
że szok (a chciałam najpierw niespodziankę)a po drugie martiwe się jak zwykle czy wszystko dobrze że dalej malucha nie czuję
Ale Wam zazdroszczę, żeby moje się tak rozbrykało

. Chyba zaczęłam zarażać
jest fotografem i chce popstrykać mi zdjęcia ... taka przed wczesna sesja lekko brzuszkowa :-) Taka prawdziwa sesja bedzie około października kiedy brzusio bedzie juz bardzo duży hehehe.
Lili-współczuje krzywej cukrowej a dlaczego mialaby niewyjść dobrze mialas we wcześniejszej ciąży wyższy wynik? u nas byla znajoma z 3 dzieci więc lekki sajgon w domu ja po zupce botwinkowej drugie danie w trakcie realizacji
Noukie-miala mieć wolne i do nas nie zajrzala?