reklama

Mamuski grudniowe

Dzien dobry ja dzis rano poszlam po balonz do kwiaciarni odebrac pozniej kupic biustonosz do sukni slubnej i podwiazke i jeszcze musialam kupic nowe sandaly bo moje japonki sie rozdupczyly jak wracalam:wściekła/y: Ciril-jestes niemoyliwa z tymi przetworami skad masz na to sily:szok: poklony dla twojej determionacjii i dbalosci o rodzine :-) nathani-kochana mam nadzieje ze to nic takiego i po prostu podraznienie lekkie po seksie czasem sie zdarza teraz wszystko jest dlikatne ale moze leżiej to sprawdzic:baffled: Lili-super ze malemu goi sie czolo dzieci maja dobra sklonnosc do szybiej regeneracjii :tak: Powiedzcie mi zdarzaj mi sie dalej takie ble brzucha nie fajne bardzo piekce nieprzyjemne lekarz mowil ze po cieciu tam sie zrosty rozciagaja ale nie o to mi chodzi chcialam was zapytac jak mam reagowac na weselu jak mnie takie cos dopadnie zacisnac i przetrwac czy co bo nie wiem a boje sie tego najbardziej:sorry2:

reklama
Neska, no ja mieszkam w Irlandii, u nas co jakis czas jest Bank Holiday, czyli wolne od pracy, zazwyczaj sa to pierwsze poniedzialki miesiaca, a w pazdzierniku ostatni poniedzialek miesiaca.
Maja w nocy nie dala nam pospac, obudzila sie o 4 na jedzenie, chyba w dzien bede musiala jej podkrecic kureczek jedzeniowy, w koncu juz duza jest. Zamiast pospac conajmniej do 9-10 jak sobie planowalam, to o 4 byla pobudka i o 8, moj D. wstal do malej owszem, ale wsciekly..bo przeciez ja w domu jestem i dzis do pracy nie ide, od rana tylko nerwy bo internet zle dziala, a to ze dziecko sie nudzi albo placze to juz be. Ehhh

Ostatnia edycja:
podjęłam decyzję będę dzwonić do swojego ginekologa. Bóle podbrzusza mnie niepokoją bo mam wrażenie ze narastają i krzyż tez boli:no: teraz szłam siku i normalnie cały brzuch napięty:-(

nathani, ja też miałam plamienie w 10 tyg, pojechałam na izbę przyjęć i od razu mnie zostawili w szpitalu. Najpierw podejrzewali że to plamienie to z nadżerki a potem doszli do wniosku że to z przemęczenia bo akurat tego dnia sporo się ochodziłam. Dostawałam w szpitalu tylko luteinę 2x2 dopochwowo, z tym że ja żadnych bóli nie miałam. Leżałam w szpitalu 5 dni, na trzecią dobę od ustania krwawienia wypuścili mnie z tym że jeszcze przez miesiąc brałam luteinę i dostałam też scopolan którego mój gin nie kazał mi brać jeśli nic mnie nie boli. Powiem ci szczerze że gdybym zobaczyła jeszcze raz krew to wpadłabym w panikę i jak najszybciej leciała do szpitala ;/ ale ja jestem przewrażliwiona bo raz poroniłam, i potem jak zobaczyłam krew w drugiej ciąży to już tylko jedno miałam w głowie, dobrze że miał kto zawieźć mnie do szpitala

kajcia ja poroniłam 3 razy, w utrzymanych ciążach miałam zakładany szew w 15 tyg. może szyjka się nadal skraca? sama nie wiem. rozbita jestem i chce mi się płakać. to nie było krwawienie obfite ani nic, plamienie po prostu

nathani, może jednak lepiej na wszelki wypadek pójść do lekarza i sprawdzić? Ja mam taki komfort że mój gin przyjmuje 5 dni w tyg, nie przyjmuje tylko w czwartki i w niedziele :)

tak po 13 będę do niego dzwonic , zobaczę co mi powie . w żołądku jedna wielka gula.
narazie zgłasza się sekretarka może operuje

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry