Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaczynam się zastanawiać który ciśnieniomierz ma coś nie tak
&&&&&&&&&&& za wyniki jak będę tylko miala zdjęcia ze ślubu to napewno sie pochwale:-) Liwuś-jak małej zejmiemy gips to też ją w któryś weekend do babci wyśle;-)ja nie mam tak źle jakoś sie trzymam choć też w ciągu dnia męczy mnie spanie
Ja na ostatniej wizycie miałam całe 90/60
Jak na nowym mieszkanku? Wszystko już dopięte na ostatni guzik? ;-)
Mam nadzieję, że synek jednak da ci troszkę odpocząć i nabierzesz troszkę siły 
Ehh.. te ranne ptaszki :-)
. Ale żeby wyniki były wiarygodne idę znowu na 1 noc na oddział. Chrapanie jest bardzo niebezpieczne w ciąży, prowadzi do bezdechu i możemy nieświadomie "przyduszać" dziecko. Jak będę miała komplet wyników, napisze.

Więc dzidzia nadal ok,tylko mnie wyniki poleciały w dół, co by tłumaczyło to moje osłabienie i niechęć do wszystkiego oprócz spania
Mam brać żelazo i oszczędzać się, dużo odpoczywać i chętnie się do tych zaleceń zastosuję , powiem wam :-) Ciśnienie też u mnie w mojej normie, czyli 110\60 dziś po małej kawce. Przytyło mi się 2,5kg od zeszłego m-ca, więc w normie i ginka zadowolona;-) Muszę się drzymnąć, zanim się wezmę za obiad, bo usypiam