ankka02
Fanka BB :)
Betiks dobrze, że ogólnie w porządku. Nie ma co ukrywać, nasze wyniki nie będą ciągle idealne, ale jesteśmy pod opieką i najważniejsze, żeby dzieci się dobrze rozwijały
Lil, Aniu i inne - powodzenia na połówkowych
Vivienne, a po jakim czasie było to 160? Jeden lekarz mi kiedyś powiedział, że jak po godzinie to nie tak źle, gorzej jak jeszcze po 2 godzinach się utrzymuje. Oby Ci tylko dietka wystarczyła
Lil, Aniu i inne - powodzenia na połówkowych
Vivienne, a po jakim czasie było to 160? Jeden lekarz mi kiedyś powiedział, że jak po godzinie to nie tak źle, gorzej jak jeszcze po 2 godzinach się utrzymuje. Oby Ci tylko dietka wystarczyła

ale tak jak ankka pisze, wiele jest skutków ubocznych ale wcale nie muszą one wystąpić... Dla przykładu: koleżanka w ciąży złapała toxo w II trym. robiła amniopunkcje -okazało sie ze przeszlo do małej, baliśmy sie wszyscy bo wiadomo czym sie mogło to skończyć a w kwietniu urodziła zdrową córeczkę i w dodatku taką silną, że już sama siedzi z podparciem oczywiście, ale dla mnie to i tak zdumiewające... Także nie martw się kochana na zapas bo i Ty urodzisz zdrowiutką Marysieńkę