• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Po śniadanku zaserwowanym przez męża.
Ja się tam nie przejmuję ułożeniem, nawet gin zwróciła uwagę że jeszcze czas przecież ;-)

Wiolka super że z małą ok :)

Asiu ale Ci zazdroszczę i gratuluje mężowi ;)

Liwus ciekawe jak Twój zareaguje na usg. Ja myslałam że mój będzie wniebowzięty
bo ja zawsze podjarana podczas badania a on stwierdził że mało widział:sorry2:
ale teraz będzie chodził ciągle

Udanych wizyt laski:-D

Ja jestem zła. Co to za pogoda :wściekła/y: ledwo 20* ale zimno i to akurat jak mój ma wolne :baffled:

witajcie dziewczyny.
pędzicie oj.
lil trzymam za badania koniecznie daj znaka po wszystkim!
kajcia - jak samopoczucie?
vieviene - moja Sara długo pośladkami była ułożona już miałam cicha nadzieję na cc ale obróciła się niedługo przed porodem;-) trzymam za badanie
wiolka - fajnie że juz młoda bez gipsu :-)
bulkasia - ale Wam fajnie, gratki dla mężusia
ciril trzymam za wizyte nie bój sie będzie dobrze.
u nas dziś zachmurzenie pewnie znów będzie padać ale wole to niż upały:tak:

Hej, hej:happy2: Dziś wreszcie trochę pospałam w nocy,co nie zmienia faktu,że dalej bym nie mogła spać. Ale nie bardzo mogę leżeć, bo krzyż boli:baffled: Jak nie urok,to przemarsz wojsk :sorry2: Bo przecież byłoby nudno,gdyby nic nie dolegało;-) U mnie na razie słoneczko i wrzuciłam pościelówkę do prania, mam nadzieję,że udami się ją wywiesić na balkonie, mimo, że jakiś deszcz na popołudnie zapowiadają, ale może się nie sprawdzi...:blink:
Sporo was dziś wizytuje, więc wszystkim dziewczynom udanych wizyt życzę :tak:

Witam brzuchatki :)

Ja już po glukozie ...ochydaaaaaaaaa ledwo przeszła mi przez gardło ... po godzinie jeszcze dopadła mnie zgaga i odbijało mi sie tą wstrętną glukoza. Wyniki po 15 ... juz mam pietra.

Teraz pije sobie kawke z mleczkiem bezzzzz cukruuuuuuu mam dosc cukrów na dzisiaj :-D
Za godzinke jedziemy z małżem do mojej mamy a potem na USG...juz sie doczekać nie moge :)

Za reszte wizytujących oczywiście &&&&&&&&&

nathani wyobraź sobie, że ja też. Otworzyłam dziś szafę i mi się wysypało :baffled: Więc chyba się muszę zmusić w końcu. Szkoda,że nie możemy się spotkać w jakiejś prasowalni i przy okazji pobajdurzyć, lepiej by nam szło :-) No, ale może mimo wszystko, jakoś razem będzie raźniej, co?;-) To do dzieła, uwaga szafo, nadchodzę :rofl2:
Lil no to super, że już masz to paskudztwo za sobą:tak: I życzę jak najniższych wyników i pięknych widoków na usg :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry