reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Po śniadanku zaserwowanym przez męża.
Ja się tam nie przejmuję ułożeniem, nawet gin zwróciła uwagę że jeszcze czas przecież ;-)

Wiolka super że z małą ok :)

Asiu ale Ci zazdroszczę i gratuluje mężowi ;)

Liwus ciekawe jak Twój zareaguje na usg. Ja myslałam że mój będzie wniebowzięty
bo ja zawsze podjarana podczas badania a on stwierdził że mało widział:sorry2:
ale teraz będzie chodził ciągle

Udanych wizyt laski:-D

Ja jestem zła. Co to za pogoda :wściekła/y: ledwo 20* ale zimno i to akurat jak mój ma wolne :baffled:

witajcie dziewczyny.
pędzicie oj.
lil trzymam za badania koniecznie daj znaka po wszystkim!
kajcia - jak samopoczucie?
vieviene - moja Sara długo pośladkami była ułożona już miałam cicha nadzieję na cc ale obróciła się niedługo przed porodem;-) trzymam za badanie
wiolka - fajnie że juz młoda bez gipsu :-)
bulkasia - ale Wam fajnie, gratki dla mężusia
ciril trzymam za wizyte nie bój sie będzie dobrze.
u nas dziś zachmurzenie pewnie znów będzie padać ale wole to niż upały:tak:

Hej, hej:happy2: Dziś wreszcie trochę pospałam w nocy,co nie zmienia faktu,że dalej bym nie mogła spać. Ale nie bardzo mogę leżeć, bo krzyż boli:baffled: Jak nie urok,to przemarsz wojsk :sorry2: Bo przecież byłoby nudno,gdyby nic nie dolegało;-) U mnie na razie słoneczko i wrzuciłam pościelówkę do prania, mam nadzieję,że udami się ją wywiesić na balkonie, mimo, że jakiś deszcz na popołudnie zapowiadają, ale może się nie sprawdzi...:blink:
Sporo was dziś wizytuje, więc wszystkim dziewczynom udanych wizyt życzę :tak:

Witam brzuchatki :)

Ja już po glukozie ...ochydaaaaaaaaa ledwo przeszła mi przez gardło ... po godzinie jeszcze dopadła mnie zgaga i odbijało mi sie tą wstrętną glukoza. Wyniki po 15 ... juz mam pietra.

Teraz pije sobie kawke z mleczkiem bezzzzz cukruuuuuuu mam dosc cukrów na dzisiaj :-D
Za godzinke jedziemy z małżem do mojej mamy a potem na USG...juz sie doczekać nie moge :)

Za reszte wizytujących oczywiście &&&&&&&&&

nathani wyobraź sobie, że ja też. Otworzyłam dziś szafę i mi się wysypało :baffled: Więc chyba się muszę zmusić w końcu. Szkoda,że nie możemy się spotkać w jakiejś prasowalni i przy okazji pobajdurzyć, lepiej by nam szło :-) No, ale może mimo wszystko, jakoś razem będzie raźniej, co?;-) To do dzieła, uwaga szafo, nadchodzę :rofl2:
Lil no to super, że już masz to paskudztwo za sobą:tak: I życzę jak najniższych wyników i pięknych widoków na usg :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry