reklama

Mamuski grudniowe

clodi- przykro mi, opieka z tego co pieszesz beznadziejna, wyslij siostrze leki z pl te co dziewczyny pisza, mysle ze maz moglby jej tez kupic magnez bo tam na pewno go maja a na pewno tez pomoze.

reklama
jestem,dolecielismy,dojechalismy..a teraz pora wrocic do normalnosci
wink2.gif

na razie to probuje sie odkrecic,bo jestem zakrecona jak domek slimaka
laugh.gif
,nie wspomne juz o rozpakowaniu toreb
shocked.gif

krece sie w kolko i nie wiem w co wsadzic rece..
embarrassed.gif

jak juz troche ograne ten moj bajzel to zajrze z kawulcem ,postaram sie was nadrobic,na tyle na ile dam rade ;-)ale nie wiem czy dzisiaj czy jutro
biggrin.gif

pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna
biggrin.gif

Clodi-ja sie kompletnie na tym nie znam bo żadnego z tych leków nigdy nie zażywalam ale dziewczyny napewno wiedzą co mówią trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za drugiego dzidziusia i dużo sily dla siostry:tak: Witaj Madlen79-jak sie ogarniesz to koniecznie mów jak po wakacjach:-) my posprzątalyśmy zjadłyśmy obiad i teraz siedzimy cały dzień sie u nas chmura ale nie pada dziwna dziś ta pogoda:eek:

Hej madlen79, fajnie, że już jesteś :tak:
nathani pocieszę cię, że ja ogarnęłam tylko to co wypadło z szafy i Idki ciuszki,bo już nie ma prawie w czym chodzić. Reszta dalej siedzie w szafie:sorry2: Ale ogarnęłam jeszcze chałupę i zrobiłam małe zakupy.Zjadłam wczorajszy kawałek piccy i popijam teraz pepsi, na którą ostatnio mam ciągle ochotę:zawstydzona/y: Potem się muszę wziąść za obiad, czyli ziemniaki, mielone i mizeria :-p
clodi strasznie współczuję:-(

clodi współczuję siostrze poronienia, ale popatrz ile szczęścia miał drugi maluch! Oby Mu tak zostało do końca. Co do leków to nie mam pojęcia więc się nie wypowiem, na pewno rady dziewczyn które mają więcej doświadczenia w tym temacie nie są z księżyca, myślę, że śmiało możesz im zaufać.

madlen79 jakie to przykre jak urlop się kończy, nie? Z drugiej strony trzeba się cieszyć tym, co było.

Lil, jak wyniki??

Zmykam, bo się w końcu spóźnię na szkołę rodzenia, a dziś dalsza część porodu ;) Raport z wizyty naszej dzisiejszej złożyłam w odpowiednim wątku.

Miłego popołudnia Wszystkim :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry