reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Fiolka-ceny czasami mają z kosmosu ja lubie pizze ale dawno nie jadlam:sorry2:ostatnio jadlam pysznego kebaba wegetariańskiego bo wole same warzywa niz niewiadomego pochodzenia mięso uciekam spać dobranoc:-)

Hej Dziewczyny!!!
Wisienka napradę nie ładnie się zachowała Twoja mama...powiedz jej, że w takim wypadku niech nic nie kupuje dla Twojego dziecka...

Lil ważne, że z małą ok. ja miałam większego pecha, po pierwszej ciązy znalazłam się wśród tych "szczęśliwych" co im cukrzyca została.. statystycznie to ppo cukrzycy w I ciąży miałyśmy ponad 80% na cukrzycę w następnej....

Witam weekendowo :)

Dzisiaj wstałam o 8 rano ;-) i od razu wziełam sie za sprzątanie ...pomyłam gary, posprzątałam kuchnie ...jeszcze tylko salon i sypialnia no ogarnąć łazienke ....po południu tatko ma do mnie wpaść na grilla z siostrzeńcem wiec bede miała chwilke spokoju od Alanka.
Tatus powiedział ze ma coś dla mnie, ciekawe co mi kupił ??? hehehe.

Jutro przyjeżdża siostra mojej teściowej z Poznania..uwielbiam tą kobiete jest taka zabawna ze boki zrywać hehehe. I znowu bede miała spokuj od Alanka bo razem z ciotką przyjeżdża jej synek a zarazem chrześniak Rafała.

No dobra ide budzić męża bo chce posprzątać w sypialni.

A właśnie zapomniałabym własnie sie zorientowałam ze ja bede miała pierwsza dziewczynke, u nas w rodzinie nie rodzą sie ostatnio dziewczynki ostatnia jak sie urodziła to ma teraz 14lat

aga na przeczekanie posmaruj sobie wokół ucha amolem... to jedyny środek na wszystko, bezpieczny w ciąży...
lil ja mam podobnie tylko z chlopakami:) najmłodszy w rodzinie ma 12 lat. W ogóle ostatnio w naszym kręgu same dziewczynki się rodziły... tylko u jednych znajomych chłopak więc Antoś będzie miał same koleżanki i jednego kolegę na poczatek :P

witajcie dziewczyny. słabam dziś coś.
lil Ty masz tyle energii że hoho. A co do zgagi mnie codziennie męczy.
U nas w rodzinie same dziewczynki ....no i znów hihih no chyba że sie cos zmieni dowiem się we wtorek;-)

reklama
Lili-ale masz powera od rana ja dopiero jem sniadanie u mnie pada i zimno U nas ja i moja ciotka mamy tylko dziewczynki reszta rodziny same chłopki a od strony mężą same dziewuchy jego siostra też ma córke i teraz ma termin też na grudzień i będziemy mialy dziewczynki z jednego roku i możliwe ze miesiąca też:-) musze isć sobie spodnie kupić bo na taką pogode nie mam w czym chodzić mam tylko rybaczki i spodenki na gumce a w żadne długie spodnie sie nie mieszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry