reklama

Mamuski grudniowe

Vivienne - a próbowałaś klasyki? np 4 pory roku. Chyba moje dzieciątko to uspokaja a i ja odpoczywam. Pamiętam jak w poprzedniej ciąży moja mała uwielbiała czajkowskiego i dire straits. I nie wiem na ile to prawda, ale teraz moja Maryś ma niezły słuch i poczucie rytmu. Tańczy balet :-) To może Twoje będzie kiedyś słynnym rockmenem?? :-)

reklama
Ja nie puszczam muzyki jakos to do mnie nie przemawia :sorry: a klasyczna to już w ogóle:baffled:
Słucha tego co leci w radiu tv;-)
Zresztą leki które biorę ponoć wpływają na inteligencję dzieci wię jeszcze mu klasyki by brakowało :-p

Lilith zazdroszczę takiego ojca ;)

Zrobiłam sernik i sałatkę ale jestem niezadowolona:zawstydzona/y:
ciasto z góry się przypiekło mi delikatnie mówiąc a w sałatce nie wiem czemu dużo wody

Cześć dziewczyny

Dzięki za dobre rady, byłam dzisiaj u swojego ginka przypisał mi 4 opakowania duphastonu dla siostry, i mowił że jak to ciąża 2 jajowa to powinno byc dobrze, że drugi dzidziuś ma oddzielne łożysko i to poronienie nie powinno mu zaszkodzić.

wisienka ja to na Twoim miejscu w ogole nie jechała bym do polski, zadzwoń do mamy że coś Ci wypadło więc zostajesz. Naprawde nie fajnie sie zachowała. Współczuję Ci

aga na ból ucha zawsze pomaga mi woda utleniona, jak byłam mała i bolało mnie ucho lekarka kazała wlewać wode utlenioną nich tak pobulka przez jakieś 10 minut i tak 2 razy dziennie, mi po 2 takich aplikacjach zawsze przechodzi :)

Nie próbowałam takiej klasyki, na razie chciałam sprawdzić zgodność gustu mego dziecka z moim :D Z klasyków to tylko Floydzi ;) I Marysia była spokojniejsza przy classic rocku, gdzie lecieli Dire straits, Queen itp., chyba ten polski mniej do niej przemawiał, zdarzyły się mocniejsze piosenki więc przełączyłam na dziecięce nutki, ale jak puścili jakiś dziwny kawałek z Pana Kleksa przeszłyśmy do Pinków, Dzidziuś był spokojniutki :)

Czesc dziewczyny, ale najadlam sie dzis grilla, nie moge sie ruszac ;) niunia tez pojadla ( ta w brzuszku) i rozpoczela harce wieczorne. Moja Majcia dzis wsunela miche zupki, wlasnej roboty, az bylam w szoku, dzis pierwszy raz dostala pol zoltka.

Dzień dobry my wczoraj cały dzień poza domem byliśmy wieczorem pojechaliśmy do chrzestnego A na urodziny i wróciliśmy późno mała została u mojem mamy na noc bo bardzo chciała dziś jedziemy do rodziców na obiad i po nastke więc mieliśmy labe:-p Lili-gratuluje tak fajnego taty każda z nas powinna mieć takiego :tak: Vivienne-ja nie testuje z mala muzyki ale reaguje napewno jak jest glośno bo jak byliśmy na próbie orkiestry która ma nam na weselu grac to sie wiercila:-) Mój mąż w końcu dziś poczul ruchy takią ma grubą skóre na rękach że nic nie czul:-D Zakupilam sobie wczoraj dzinsy ciążowe w miare po cenie ale te spodnie ciążowe jak dla mnie sa brzydkie co zrobić jakoś trzeba wytrwać juz bliżej jak dalej:eek:

Witam Was wszystkie, czy Wy tez czujecie sie niekomfortowo. Ja ostatnio jak siedze to nie
Moge sobie miejsca znalezc tak mi niewygodnie. Masakra. Wczoraj jakos zle sie czulam, tak jakby mialo mi brzuch eksplodowac, ale co tam Poza tym ok. Dziecko sie wirci a dzis jedzemy po wozek I kilka pierdul
Milego dnia kochane

Hej Dziewczyny!!!
Dzisiaj już w lepszym nastroju... doszłam do wniosku, że dzidziusiowi stres nie pomoże... znów zwycięża mój racjonalizm... 30 sierpnia zobaczymy... wóz albo przewóz... albo będę spokojna, albo czeka mnie szpital... wyjścia za bardzo nie mam... pisałam na wątklu o wizytach...
Dzisiaj jest w miarę ładna pogoda i chcę gdzieś zabrać młodego i przy okazji sama zmienić trochę nastrój i nastawienie...
Doszłam do bardzo skrajnych wniosków, ale mi to pomaga, jak sobie rozpatrzę i te najgorsze i te najlepsze możliwości...

reklama
Joasia- ja tez mam podly nastroj. w nocy mnie tak brzuch bolal i stawial sie od 4 do 6 ze myslalam o najgorszym... Jutro jade do gina do londynu, zeby mnie zbadal, bo oszaleje. Najgorsze jest to, ze jakby malenstwo sie teraz urodzilo nie mialoby szans na przezycie... :-( mam same czarne mysli. Nawet po wizycie w toalecie twardnieje mi brzuch, nie wiem, moze to przez ta moja macice dwurozna? :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry