reklama

Mamuski grudniowe

reklama
nathani jutro nabierzesz sił :-) dziś jest chyba ogólnie leniwy dzień i taki ospały.:tak: Głowa mnie dziś nie boli, ale za to bolała wczoraj:crazy:

dziś w nocy bolało mnie biodro bardzo, w ogóle nie mogłam spać na lewym boku więc spałam tylko na prawym i to bardzo lekko... i czasem tak mam ze mi sie śni dlaczego coś sie dzieje... tzn ja chyba wtedy myślę przez sen:eek: no ale w tym śnie przypomniało mi się, że przez moją skoliozę mam krzywą miednicę i co za tym idzie jedną nogę krótszą o centymetr... i się zastanawiam czy ta krzywa miednica nie wykluczy u mnie porodu sn:shocked2:

4madlen ja mam to samo, rodzilam naturalnie, nic sie nie martw, bo to schorzenie nie przeszkadza. Ja mam podobnie z tym spaniem na boku, strasznie zaczyna mnie bodro bolec po jakims czasie, a czasem to nawet dwa naraz, musze zmieniac pozycje, z jednago bok na drugi i jakos idzie, im jestem wieksza i brzuszek ciezszy tym czesciej to odczuwam.

Mnie wlasnie chcialo sie bardzo Karmi, maz pojechal do polskiego sklepu, ale nie mieli, jak nigdy!!!! to poprosilam o prince polo w zamian....na slodycze ciagnie mnie bardzo

Dzis w nocy mnie skurcz zlapal w noge az zaczelam wyc z bolu i meza obudzilam, drugi raz juz mi sie to zdarzylo. Szybko noge naciagnelam w swoja strone i przeszlo ale bol pozostal.

Dziewczyny czy wy zapinacie te specjalne pasy bezpieczenstwa w samochodzie. Wiem ze kiedys pisalyscie cos o tym szukalam i nie moge znalezc tych stron.

kurcze pisalam posta i go wcielo :/
Mnie biodra niby nie bola, bolaly jakis czas temu i plecy ale mi przeszlo, cale szczescie. Tez mam ochote na slodycze, a do 5 mc nie moglam na nie patrzec. Apetytu nie mam za bardzo, ale moze to przez ten ostatni stres. Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej i nadrobie jedzonko:)

liwus czy ty jutro masz wizytę?? ja jutro badania a wtorek wizytacja
Tak jutro wizytuję o 14:00 , zabieram męża. Badania robiłam w piątek ale nie odebrałam wyników więc nie wiem co i jak. Jutro dam znać jak po wizycie mam nadzieję że potwierdzi mi moją dziewuszkę w brzuszku ..oby..a jak nie no to trudno. Chłopaki też są fajne:-)
Nie wiem czy jutro będzie gin mi robił USG połówkowe ale jakieś na pewno:happy: Dzisiaj rano z mężem podsłuchiwaliśmy za pomocą stetoskopu bicie serduszka maluszka i już fajnie słychać. Ekstra...

Co do jedzenia ja od początku ciąży mam ciągoty do kwaśnego ( jak byłam z Adaśkiem w ciąży to samo słodkie), na słodycze mogę patrzeć od 4 m-ca, a od jakiś 2-3 tyg.moim głównym posiłkiem śniadaniowym i kolacjowym jest kiełbasa żywiecka bądź sucha krakowska:happy: Dzisiaj jeszcze kapuśniaczek zrobiłam na obiad ..mniam...i naleśniki i było pycha:-)

Dobra lecę do łóżeczka.
Kolorowych snów dziewczynki:-)

Cześć Dziewczyny!!!
Postanowiłam wstawać wcześniej, żeby się zmieścić z tymi 5 posiłkami...

Liwus trzymam kciuki za Twoją wizytę i czekam na wieści... ja może zobaczę płeć za 3 tyg, bo wstydziocha mam w brzuchu, ale to nie jest aż tak ważne - chce tyle by rosło...

Dzień dobry.
liwuś trzymam daj znaka po wizycie
wisienka łykasz magnez?
co do słodyczy dziewczyny wstyd się przyznać jak ja mam teraz chcicę na słodkie.
Co do bioder mnie boli prawa strona bardziej. dobija mnie wstawanie na sikanie kilka razy w nocy:szok: nie wiem skąd tam się tyle tego siku zbiera.
Jestem po badaniach super poszło weszłam do laboru i odrazu pobranie nie było ludzi :-D
jutro wizyta nie mogę się doczekać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry