reklama

Mamuski grudniowe

Wiolka- na opryszcze znam bardzo dobra masc- ostatnio sama jej uzywalam- na pewno jest w Polsce, tylko nie wiem czy nie na recepte- bo tu w uk jest ona na recepte kiedys mi ja przepisali wlasnie tutaj- FUCIDIN.
Generalnie opryszke mam 2 tygodnie zawsze, po tej masci znika na 3 dzien.

reklama
lil Laura fajne imię ale widzę że masz coś jak ja zaczynam się zastanawiać nad Leną. zobaczę co sie jutro dowiem na wizycie w sprawie płci może sie zmieni:-p
wiolka moja ostatnio o 4 w nocy brykała:tak:

Własnie siedziałam z ciotką i mężem i szukaliśmy imiona dla córeczki, Smialiśmy sie że jeżeli Alan wymówi wybrane przez nas imię to juz tak zostanie padło na Aleksandrę, aluś bardzo wyraźnie powiedział Ola i będzie Ola :):-D

Dzisiaj chyba pogoda taka że chęci odbiera:baffled: Nathani moja to też jest nocna wojowniczka do tego stopnia że ostatnio sie obudzilam przestraszona jakoś tak sie ruszyła że poczulam takie mocne pociągnięcie wzdluż brzucha jagby miala rączke na zewnątrz:szok: przerazilam sie że brzuch mi pękl w miejscu po cięciu:no:nie wiem co ona tam wyrabia ale leniuszkiem to ona nie jest;-) Lili-to braciszek dla siostry imie wybral:tak: Ja jeszcze przestudiuje ksiażeczke z imionami dla dziewczynek ale raczej zostanie Julita:happy2:

U nas pozostała Rozalia po wielu innych propozycjach. Rozalka jednak przebija wszystkie imiona także zostaje Rozalia. Gdyby jednak Rozalia stała się facetem to będzie Julkiem czyli Julianem chyba że mąż się bardzo zbuntuje:-D

cześć Wam mamuśki :) ale dziś okropny dzień... czuje się jak pijana... nie wyspałam się przez te biodra i wstawanie 4 raz siku. Później byłam u kosmetyczki na mani i pedicure - troszkę się zrelaksowałam, ale dalej jestem zakręcona jakaś:baffled: jutro idziemy na wesele, ciekawe jak długo wytrzymam :). A wczoraj byliśmy na rodzinnej imprezie u rodziców i mój Antoś zrobił furorę bo tak mnie kopał, że nie mogłam siedzieć i wszyscy podziwiali jak brzuch skacze :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry