reklama

Mamuski grudniowe

dzięki wioluś:-D
vivienne jak tam powrót do rodzinnych stron? Długo Was tu niebyło? Kiepska pogoda Wam sie trafila na ten "wypoczynek" ale podobno od jutra znowu ciepło wiec ja jutro jak sie zwleke z łóżka to planuje spacer nad zalewem na halinowie ;)

reklama
Hej :happy: Ale skrobiecie. Nadgoniłam,ale już nie pamiętam,która co pisała :zawstydzona/y: Pogoda u mnie też do bani, zimno i leje,brr:crazy:
Z tym imieniem Lil, to ja mam podobnie jakoś. Wczoraj cały dzień mi po głowie chodził Wojtuś, a przecież już wybraliśmy Piotrusia :confused: Dziwne to. Mój maluch najb. dokazuje w nocy, aż mnie budzi czasami (jak mi się uda zasnąć). No nawet się czasem poprzytulać z tatusiem nie da,po rzuca się jak pchła na ogonie :-) A z tymi widocznymi na brzuchu gołym okiem ruchami, to też fajna sprawa:tak: Ja się ostatnio rozczuliłam tym strasznie,jak ja z jednej strony wodziłam palcem po skórze, a z drugiej strony synuś swoją maniunią łapeczką. Rozbeczałam się ze wzruszenia, takie to niesamowite było:sorry2:
Dziewczyny Basia, natahani radosnych wizyt życzę :tak:
Głupio mi, że nie pamiętam, kto teraz w trakcie przeprowadzek i chwilę po:zawstydzona/y::-( My cały czas się zastanawiamy, tzn. w sumie chyba ja najb. bo to ja będę na piechtę łazić, czy gdzieś do sklepu, czy z małą do przedszkola, to już będzie konkretny spacerek, a jakwidzę taką pogodę, to, szkoda gadać. Chyba zrobię sobie tabelkę z plusami i minusami każdego mieszkania i zobaczę, które przeważy. Czy zostaniemy, czy przeprowadzamy się ,po raz kolejny :dry:

Hello dziewczyny

aga wlewam tą wodę prosto z buteleczki tak 2 psiknięcia, wtedy kładę się na boku tak na 10 minut, i potem biorę chusteczkę albo wacik i przechylam głowę i si woda wylewa, potem jeszcze przez jakiś czas szumi mi w uchu ale to przechodzi.

Wrocilam z wizyty, jestem bardzo niezadowolona, opieka tu jest absurdalna. nie dosc ze czekalam od cholery czasu, moj numerek gdzies zaginal w akcji i gdybym sie nie zapytala pielegniarki kiedy ja w koncu wejde to bym tak siedziala do wieczora....zmierzyli cisnienie, mocz sprawdzili, niby w normie. Krew wzieli na zelazo, chociaz tyle!! ostatnie badania mialam 3 miesiace temu....
Ale wizyta u pseudo lekarza mnie zabila, usg trwalo 1 minute !! zdarzylam zobaczyc ze dziecko jest, rusza sie i serce bije, jak zapytalam o plec, powiedziala ze za wczesnie jest, ze dziecko za male!! to jakas paranoja jest.
Ide w czwartek do polskiego ginekologa to tam sie wszystkiego dowiem.

Ostatnia edycja:
Basia no to rzeczywiście lekarze do bani ... przecież na płeć nie jest za wcześnie ... h.. nie lekarz...chyba lepiej ci bedzie isc prywatnie do polskiego lekarza nie sądzisz ??? albo w ogóle prywatnie nie musi być polak.

Dzisiaj rano zahaczyłam o lidla i pepco ... oczywiście nie mogłam sie juz oprzeć i kupiłam 2 bodziaki różowe i leginsy różowe :) w odpowiednim wątku bedą zdjęcia :)

Wczoraj Oleńka w nocy szalała w brzuszku ze az sie obudziłam...moja kochana...juz nie moge sie doczekać zimy i grudnia :):tak: jak nigdy na nią czekam :szok:

A z tym imieniem to ja do końca nie byłam przekonana do Laury bo jakoś ciężko sie ją zdrabnia. Dlatego zdecydowaliśmy ze pomyślimy o innym imieniu a że mojemu mężowi podoba się imie Ola to tak już zostało. Alan tez miał duzo do gadania bo miał 3 do wyboru...Laura, Blanka i Ola powiedział tylko Ola i tak zostało.

Ostatnia edycja:
witam sie i ja :)
lil- Ola tez bardzo ładnie, zreszta jak tak pomyslec to wszystkie imiona sa ladne :)
basiaone- a to dzis mialas to polowkowe tak? no opieka w uk pozostawia wiele do zyczenia. O ile chwali sie porody tutaj to opieka przed porodowa jest do niczego.

Witajcie :) ja dzisiaj na badaniach krwi byłam a w sobotę wizyta :) moje Małe dzisiaj bardzo aktywne :) My dla dziwczynki mamy wybrane Zosia, po mamie męża, a dla chłopczyka podobają mi się Franek, Szymek, Filip i Mikołaj ale mężowi Mikołaj się nie podoba :crazy:

reklama
No wiecie co, żeby tak podejść do ciężarnej i badań, masakra jakaś :crazy: Basia współczuję, chyba bym pogryzła tego lekarza (ale ja w ogóle jakaś nerwowa jestem, więc to pewnie dlatego też).
nathani nie stresuj się, będzie dobrze :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry