neska ja mieszkam w irlandii, ale tu chyba jest gorzej niz w uk.....
zapisalam sie do polskiego gina prywatnie juz jakies 2 tygodnie temu, bo wiedzialam ze wiele sie nie dowiem z tego usg w szpitalu, ale zeby az taka sztuke odwalic? Skoro baba nie jest ekspertka to powinna isc na douczanie, sadzilam ze ludZie pracujacy w szpitalu powinni znac sie na swoim fachu.
Juz sie nie moge doczekac czwartku, wtedy wam napisze co i jak
w poprzedniej ciazy w 20 tyg badala mnie chinka i sama sie zapytala czy chce znac plec, a teraz trafila mi sie jakas niedouczona ciapata 
zapisalam sie do polskiego gina prywatnie juz jakies 2 tygodnie temu, bo wiedzialam ze wiele sie nie dowiem z tego usg w szpitalu, ale zeby az taka sztuke odwalic? Skoro baba nie jest ekspertka to powinna isc na douczanie, sadzilam ze ludZie pracujacy w szpitalu powinni znac sie na swoim fachu.
Juz sie nie moge doczekac czwartku, wtedy wam napisze co i jak
Ja już mam sporo ubranek po Nastce odgrzebane od mamy ze strychu i pare rzeczy kupiłam sama na koniec wakacji musze kombinezon kupić i 2 ładne dresiki na wyjście,każda z nas czeka na grudzień u nas Nastusia planuje już jak pójdzie na sanki z Julitą a ja właśnie nie wiem ja na te sanki będziemy chodzić
jedynie jak tata będzie w domu chyba
ja dziś wieczorkiem będe robić karpatke na jutro i muzynka czeka nas wypad na duże zakupy bo jutro moi rodzice na obiad przyjeżdżają a zimno u mnie jak cholera więc czekam az A wróci z pracy autem skoczymy na zakupy i będzie z głowy 4Madlen-ty dziś idziesz na to wesle? przecież jest wtorek?