reklama

Mamuski grudniowe

neska ja mieszkam w irlandii, ale tu chyba jest gorzej niz w uk.....
zapisalam sie do polskiego gina prywatnie juz jakies 2 tygodnie temu, bo wiedzialam ze wiele sie nie dowiem z tego usg w szpitalu, ale zeby az taka sztuke odwalic? Skoro baba nie jest ekspertka to powinna isc na douczanie, sadzilam ze ludZie pracujacy w szpitalu powinni znac sie na swoim fachu.

Juz sie nie moge doczekac czwartku, wtedy wam napisze co i jak :) w poprzedniej ciazy w 20 tyg badala mnie chinka i sama sie zapytala czy chce znac plec, a teraz trafila mi sie jakas niedouczona ciapata :(

reklama
basia_one- tak czasami tutaj jest, wspolczuje wizyty i tylko zbednego stresu z tym zwiazanego. No ale to co- nie zrobila Ci zadnych pomiarow dziecka? przeciez obmierzaja na polowkowym wszystko dokladnie. Ja na polowkowe nie moge narzekac, maly odwrocil sie ale mieli cierpliwosc go obmierzyc, kazali mi poskakac, ruszac biodrami- cuda na kiju, trwalo ze 30 minut.

Basia współczuje lekarza durnia mam nadzieje że na prywatnej wizycie dowiesz sie wszystkiego:tak: Ja już mam sporo ubranek po Nastce odgrzebane od mamy ze strychu i pare rzeczy kupiłam sama na koniec wakacji musze kombinezon kupić i 2 ładne dresiki na wyjście,każda z nas czeka na grudzień u nas Nastusia planuje już jak pójdzie na sanki z Julitą a ja właśnie nie wiem ja na te sanki będziemy chodzić:baffled: jedynie jak tata będzie w domu chyba:eek: ja dziś wieczorkiem będe robić karpatke na jutro i muzynka czeka nas wypad na duże zakupy bo jutro moi rodzice na obiad przyjeżdżają a zimno u mnie jak cholera więc czekam az A wróci z pracy autem skoczymy na zakupy i będzie z głowy 4Madlen-ty dziś idziesz na to wesle? przecież jest wtorek?:eek:

4madlen pogodę mamy do kitu... no ale jednak świeże, wiejskie powietrze zawsze mile widziane ;) właśnie przyjechaliśmy do moich rodziców, mam nadzieję że uda nam się jeszcze spotkać z rodzinką. I oby jutro była lepsza pogoda bo nie mam ciuchów za bardzo na taką :D A ostatnio byliśmy na początku maja na weekend, bo komunia chrześnicy męża była. Teraz przyjedziemy dopiero po nowym roku, wiadomo że z małą nie damy rady a teraz będzie coraz cieżej z brzuchem.

Ale sikam od wieczora jak opętana :szok:

Wiolka jak opryszczka? Plaster pomaga?

Ostatnia edycja:
Basia naprawde nifajnie Cie potraktowali na tym scanie, pierwszy raz slysze zeby bylo az tak do d....ja tez nie bylam do konca zadowolona z mojego, ale jednak trwalo to ok 30min i facet pomiary robil i pokazywal nam rozne czesci ciala na monitorze. Moglabys zlozyc zazalenie albo cos....nie powinno tak byc, szczegolnie ze to ostatnie badanie w ciazy! Ja tez w sumie ide teraz niedlugo na prywatne usg, ale wydatek to jest spory. U nas kosztuje £90. Stwierdzilam ze raz moge sobie pozwolic, szczegolnie ze borykam sie z tymi plamieniami nieszczesnymi. Jednak chodzenie sobie na takie np. co miesiac jak w Pl nie wchodziloby w gre...za drogo.... :-(

Vivienne-powiem ci ze dzis mi sie ten plaster odkleił i zaraz jak na zakupy pojade to kupie sobie jeszcze bo ładnie mi tą opryszczke wysuszył myśle że jeszcze 2 dni i po kłopocie będzie zażywaj świeżego powietrza jak tylko mozesz:happy:

Dziewczyny ja zawsze zabieram sie tak długo do napisania i opisania ze zapominam co miało być.

Basia współczuje choć wiem jak to jest

Lilith ja już cała wyprawie skompletowalam ach nie mogłam sie oprzeć;)
kajcia super imiona

A ja zła jestem okropnie pamiętacie jak nie mogłam sie doprosić o wyniki badań krwi które robiłam w maju? No więc w końcu po wielu próbach prosbach i w ogole, przyszły w piątek i co? Przez tel mówili ze wszystko ok nic sie nie dzieje, a tu okazuje sie ze mam przeciwciala i testy krwi powinny być powtarzane co miesiąc a tu już połowa sierpnia, szlag mnie po prostu trafił i tyle

reklama
asiu- ale sie sama zdenerwowalam jak napisalas o tych wynikach, pogryzlabym na miejscu tych pseudo lekarzy i polozne tutaj

A ja troche z innej beczki mam we wrzesniu wesele kolezanki i nie wiem co jej kupic. Tzn. jestem zwolenniczka dawania pieniedzy, ale chcialabym cos fajnego dokupic. Patrze na allegro na reczniki ulozone w tort ale sama nie wiem. Moze macie jakies pomysly?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry