reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Nathani - Hania cudne imię, dla mnie na równi z Marysią i Emilką, masz moje poparcie ;)

Wiolka - powiem Ci że ja też stosowałam plastry na opryszczkę i stwierdzam że jedyna ich zaleta to przykrycie syfa na wyjście, bo można zatuszować makijażem. Ale mi toto nie leczy, tylko się bardziej wilgotne robi, duże i strup zaraz. Jeśli masz to w początkowej fazie weź sobie spirytus na wacik i przypal, a na noc najlepiej pastą do zębów, wysusza bardziej. Przez tydzień powinno zniknąć :tak:

Moje maleństwo raczej też jest nocne, jak się przebudzam na siku i wracam do wyrka to już baraszkuje ;) Ale nigdy mnie jeszcze kopniaczki nie obudziły ani nie bolały, uwielbiam jak się wierzga, przypomina to bardziej łaskotki
:-D

Idę jutro robić drugie podejście z glukozą. Najbardziej w tym wszystkim nie chce mi się wstawać tak rano... Dziś sprawdzałam glukometrem u teścia, dwie godziny po zjedzeniu pizzy, trzech kawałków ciasta, piciu coli i prawie niechodzeniu po tym obżarstwie, wyszło 116. Jeśli jednak jutro powtórzy się wynik z pierwszego badania to koniec folgowania ;)

Dobrej nocy, idę zbierać siły na jutro ;)

Zapomniałam się jeszcze pochwalić, że wieziemy od cioci trzy siaty ciuszków dla Małej, są cudne że hej, i nie mogą się już doczekać właścicielki :D

Ostatnia edycja:
ja jestem po kolacji zjadlyśmy z Julitą 5 kanapek z serkiem bialym i pomidorkiem malinówką ze swojego ogódka:-p 4Madlen-to sie zrobilaś na bóstwo jak ci idzie z tńcem na weselu? Vivienne-ja pierwszy raz stosuje plater zobacze jakie będa efekty napewno córcia będzie wygladała ślicznie w ubrankach bo przeież ladnemu we wszystkim ładnie:tak:

Czesc dziewczyny,
dzis skonczylam wczesniej prace bo jutro mam na rano wizyte, moze dowiem sie plci dziecka i mam nadzieje ze wszystko jest ok. Trzymajcie za mnie kciuki ( kto bedzie mogl) ;) z gory dzieki i pozdrawiam was wieczornie.

nathani, basia kciuki zacisnięte:-)
wiolka jak ostatnio w maju bylam na weselu to tanczenie szlo marnie bo mialam wysokie buty i spuchniete nogi... Dzis jestem madrzejsza i zakladam niskie buty wiec jak mi nogi nie spuchna (a na to licze bo jest zimno dzis u mnie) to mysle ze do polnocy potancujemy...

reklama
Dzień dobry witam sie z miseczką platków musli u mnie dziś zimno i pada:baffled: trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& za dzisisjesze wizyty i powodzenia i czekamy na wieści:tak: 4Madlen-ja kupilam buty na niziutkim obcasie zeby mnie nogi od nich nie bolalo to życze ci zebyś sie wybawila i mam nadzieje że nogi nie spuchną

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry