betiks
full time mummy :)
Witam się i ja mniej więcej wyspana, z przewagą na mniej chyba jednak ;-) Z tymi słodyczami to coś jest na rzeczy, bo ja od początku ciąży nie mogłam nawet myśleć o słodkościach, bo mnie mdliło, za to wciągałam kapuchę kiszoną garściami, a teraz normalnie muszę coś słodkiego zjeść, tak mnie ciągnie
Szczególnie wszystko co związane z czekoladą. Dziś na śniadanie zrobiłam sobie kanapeczki z serkiem homog. i polałam sosem czekoladowym 
liwus &&& za wizytę
Szczególnie wszystko co związane z czekoladą. Dziś na śniadanie zrobiłam sobie kanapeczki z serkiem homog. i polałam sosem czekoladowym 
liwus &&& za wizytę

fatalny ten dzisiejszy dzien, mojemu tacie sarna wyskoczyła ;/ na szczęscie BMW to twardy samochód i wypadły tylko halogeny, nic się nikomu nie stało a sarna padła na miejscu
Ja ze słodyczami też tak mialam ze na poczatku z dala a teraz nie codziennie ale jak mnie napadnie to musze cos słodkiego wciągnąć
Powiedzcie mi jak poradzić sobie z opryszczką wargową bo mi sie wczoraj zrobila i boli jak pieron kupilam dziś plaster jakis szyko gojący niby i nakleilam musze sie jej pozbyć do przyszlej soboty jak ja sie na ślubie będe całować