reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Czesc wam
W koncu moi goscie pojechali i mam chwile dla siebie. Ale wieczorem przyjezdzaja kolejni, normalnie moj dom to hotel :wściekła/y: Na szczescie to juz ostatni goscie tego lata, taka mam przyjnajmniej nadzieje...
Po tych wizytach nalezy nam sie jakis urlopik. Za dwa tygodnie jedziemy na 4 dni na pld Portugalii. Hotel juz zarezerwowany. Juz nie moge sie doczekac tych krotkich wakacji...
Tutaj w ES straszne upaly. Wlasnie siedzialam chyba z pol godziny w basenie bo w tym upale to najlepsze rozwiazanie szczegolnie ze klima cos nam w salonie sie zawiesza i czasem nie chlodzi, ale pomagamy sobie wentylatorem i jakos sie da wytrzymac.

Bylam w piatek u mojego lekarza pokazac mu wyniki z usg polowkowego, bo robil mi je inny lekarz. I moj lekarza mowi ze co prawda mialam tydzien temu to usg ale zobaczymy co tam u mojej malej slychac. I zrobil takie szybkie usg abysmy sobie na malutka popatrzyli :-) Przelaczyl na 3d ale mala nie chciala pokazac swojej twarzyczki, caly czas gorna czesc twarzy raczka zaslaniala, tak wiec widzielismy tylko nosek, usteczka i brode:-(
No i oczywiscie po tym zelu co go uzywaja do usg wyskoczyla mi alergia. Juz drugi raz mnie to spotyka. Cale podbrzusze czerwone. Od wczoraj pije wpano i dzisiaj tak jakby troche lepiej.
Dostalam skierowanie na badanie krzywej glukozy. Pewnie sie wybiore za jakies 2 tygdonie. Na szczescie dowiedzialam sie na hiszpanskim forum od polek ze tutaj w ES ta glukoza jest duuuzo lepsza niz w PL i ponoc nie jest taka zla. Jeszcze troche i sama sie przekonam czy to prawda.

Wisienko wspolczuje, tak to niestety jest czasem na rodzina, rece opadaja, czasem nie mozna liczyc nawet na najblizszych

Clodi 3mam kciuki za siostre i maluszka

witajcie niedzielnie;-)
lil świetny prezent super tata.
ciril dobre podejście
muffy bierzesz no-spe? dużo odpoczywaj i nie myśl o złych rzeczach
joanna trzymam za lepszy nastrój myślę że po zakupach się poprawi;-)
zaraz mamy obiadek ostatnio ciagle jestem głodna

Hej. Ja w złym humorze. :zawstydzona/y:
Noclegów nie znaleźliśmy ale i tak kij z tym bo pogoda koszmarna
kto chciał ochłodzenie? :wściekła/y:
Wątpię aby w tym tygodniu się rozpogodziło i guzik z naszymi planami.
Mam dość, nudzę się jak nie wiem. Co ja mam ze sobą zrobić to nie wiem.

Clodi to teraz musi być już dobrze, trzymam kkciuki za siostrę :*

Basia mmm grill :-p

Wiolka no trzeba wytrwać ;) Ja kupiłam przez internet używane w dobrym stanie 2 pary
więc na razie mam spokój i może starczy rybaczki ciążowe też mam to do butów zimowych włożyć można

Joanna ja też mam problem ze znalezieniem dla siebie miejsca:sorry:

Ciril musi być dobrze tylko trzeba właśnie pozytywnie myśleć :)

Cinamona oj ale masz z tymi wizytami gości :-p ale lepsze to niż nuda
upałów zazdroszczę

Nathani widzę że dopadło Cie jak mnie, ciągle bym jadła:zawstydzona/y: i myślę tylko o kebabie i McDonalds'ie:laugh2:
ale mi się odmieniło

Hej dziewczyny. Wczoraj po południu dopadła mnie migrena i trzymała aż do dziś rana :-( Wzięłam tylko jeden Apap, bo więcej nie chciałam maluszka podtruwać,ale przeżyłam koszmar, bo i na wymioty mnie z tego bólu brało i krzyż bolał, tak, że nijak się ułożyć nie mogłam :no: Menio mi trochę plecki wymasował, ale tylko odrobinę pomogło. W dodatku jakis nieznany dla mnie nr dzwonił na mój tel. o 3 w nocy, potem rano jeszcze ze 2x. :crazy: Oczywiście nie odbierałam i w nocy od razu wyłączyłam tel, ale wkurzyłam się na maksa. Rano zadzwoniłam pod ten nr i usłyszałam ochrypły, przechlany głos jakiegoś pijoka, który łamanym głosem przepraszał za pomyłkę :wściekła/y: A mnie już naprawdę różne myśli do głowy przychodziły:no: W dodatku jak już zasnęłam śnił mi się dzidziuś taki malutki, że mieścił mi się na jednej dłoni i się nie ruszał, potem ,że moją Idkę ktoś porwał i znów ryczałam przez sen :frown: KOSZMAR jednym słowem. Efektem tego jest moje całkowite rozbicie dzisiaj, płaczliwość i senność. Masakra:-(

wisienka domyślam się jak Ci przykro po tym jak mama Cie potraktowała... ja chyba tez bym nie pojechała do Polski po takiej akcji... -ale ja mam zadziorny charakter więc Ty zrobisz jak uważasz :)
joanna ja czuję dyskomfort od kilku dni i własnie podczas siedzenia... muszę się przeprostowywać bo Antoś upodobał sobie miejsca po bokach, pod żebrami albo prawie pod cyckami i się rozpycha :) przyjemne to, ale siedziec normalnie nie daje :-D
betiks głowa do góry! to tylko złe sny...

betiks dziś odeśpisz. rzeczywiście miałaś nieciekawą noc.
liwus czy ty jutro masz wizytę?? ja jutro badania a wtorek wizytacja
fiolka no mówię Ci ciągle bym przeżuwała jeju

Wróciliśmy już do domku... byliśmy w dino parku a teraz ślubny szykuje lody... dziś przyswoiłam już 3 posiłki... teraz podwieczorek, później kolacyjka - plan tuczenia małego człowieka wdrożony...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry