reklama

Mamuski grudniowe

hej, ja jeszcze w łóżku po tym weselu... wiolka było we wtorek bo dziś swieto wiec taka date sobie wzieli:-) wesele było extra, pierwszy raz mi sie tak podobało, gdyby nie brzuszek to bym nie schodzila z parkietu a tak to malo tanczylam bo duzo takich szybkich i skocznych utworow grali i mnie zaraz ciagnelo w podbrzuszu, ale kapela rewelacyjna:-) wytrzymalam do 2 i wytrzymalabym dluzej ale Antos mial dosc... w ogole od 2dni sie prawie nie rusza... ostatnio skakal w niedziele a teraz jak nawet cos czuje to bardziej przypomina mi to ruchy jelit i sie martwie...moze pojade na ip...

reklama
4madlen to fajnie, że Ci się podobało. Jak ma Cię to uspokoić, to jedź na IP, ale powiem Ci po sobie, że też tak mam. Dużo spokoju, delikatne ruchy, a inny dzień to tak kopie, że aż na zewnątrz widać. Zawsze mówię, że chyba po takich ćwiczeniach sobie odpoczywa, a może się po prostu dziecię inaczej układa i wtedy tak nie czujemy.

ankka dzieki:-) skontaktowalam sie ze swoja gin i dzis mam liczyc ruchy a jutro sie u niej pokazac. denerwuje sie bo zawsze Antos reagowal np. na ciepla herbate albo zimny sok a teraz nic. na muzyke tez reagowal a wczoraj nawet na weselu gdzie bylo i glosno i cicho nie reagowal na nic.... bede spokjniejsza jak go gin zbada...

U nas dzis cieplo ale deszczowo drzwi do ogrodu otwarte ale nie wychodze:) ciezko nic mialam bo wczoraj sie zdrzemnelam po poludniu a potem nie moglam od polnocy zasnac a jak mi sie udalo to Maya zaczela przychodzic mowiac ze spac nie moze

Lilith ja osobiscie tego typu snow
Nie lubie, ale fajnie ze widzialas dzidzie

Bulkaasia Witaj

4 Madlen swietnie ze mialas udana zabawe

Witajcie

Pamiętacie mnie jeszcze?
Wpadam do Was czasami zobaczyć co Was i Waszych dzieciaczków, najbardziej lubię podglądać Wasze brzuszki, cudowne są.Pierwszym grudniówką zostało trochę ponad 3 miesiące, w szoku jestem jak ten czas szybko leci.

Nathani a jednak będzie córeczka i to Lenka, u mnie też tak miało być.

Chciałabym Was prosić o modlitwę i kciuki, powinnam być w 22tc a jestem na przełomie 4,5, dlatego proszę wspomnijcie czasami o mnie i mojej kruszynce. Cieszę sie bardzo ale strach jest jeszcze większy.

życzę Wam spokojnych tych ostatnich miesięcy i super porodów, cudownych dzieciaczków.

Witaj Lenka
Oczywiście że pamiętamy, tak jak MamęPatryka
Modlitwę masz zapewnioną i oczywiście szczerze gratuluję, że tak szybko Ci się udało. Powodzenia i spokojnej, książkowej ciąży życzę. Buziaki

4madlen na 20 doprosilam sie zrobie nia wynikow raz jeszcze, choc od tamtej pory powinnam miec jenzrobione 3 razy. Niestety tutejsza sluzba zdrowia to Malo inteligentni ludzie tak samo jak spoleczenstwo,

reklama
No to tak samo jak w Irlandii, ja mialam dzis pobudke zrobiona przez moja Majcie, wesolutka byla od samego rana. Obudzili mnie przed 11, troche za szybko jak na mnie bo ja to bym pospala do 11:15 conajmniej ;)
No ale jak juz moja corcia sie do mnie dorwala to musialam wstawac. Zjadlam dobre sniadanko bo dzis mialam ochote na twarozek na slodko z dzemem. A zaraz bede wcinala ogorkowa ala moj maz ;)

Witaj Lenko​ ciesze sie ze u ciebie znow fasolka sie zagniezdzila, taz napewno bedzie dobrze, dbaj o siebie i mysl pozytywnie. Ja nie moge doczekac sie jutra, bo ide na normalne usg i moze dowiem sie plci, jesli dzidzius sie nie ukryje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry