reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam się popołudniowo dopiero bo od rana pranie i sprzątanie domu. Jutro do pracy a w piatek przyjeżdża do na moja psiapsiółka z pl wraz z trójką dzieciaków (11-13 lat) więc będę miała nastolatków przez prawie 2 tyg. :eek: mamy zaplanowanych wiele wycieczek a mi sie tak nie chce łazic i znowu zwiedzać no ale cóż, czego sie nie robi dla przyjaciółki. Dziewczyny, czy w naszym stanie mozna jeździc na karuzeli? Bo wybieramy sie do wesołego miasteczka i nie wiem czy nie zaszkodzi to. Samolot zniosłam super, bez żadnych dolegliwości więc może i to będzie ok:-)
lenka witaj kochana i gratuluję nowej Fasoleczki, modlitwa i kciuki masz zapewnione i odzywaj się czasem do nas:tak:
wiolka wszystkiego naj najlepszego i spełnienia marzeń:-)

Ostatnia edycja:
Dzieńdobry ja zaglądam na chwilke mam dziś gości więc tak szybciutko 4Madlen-super że zadowolona jesteś i fajnie że choćtroszke sie wybawiłaś nie martw sie może maluszek sie obrócil inaczej napewno wszystko wporządku:tak: Lenka-kochana oczywiście &&&&&&&&&&&& za twoją kruszynke napewno będzie dobrze wszystko:-) Bulkasia-super że wrócilaś i że zadowolona jesteś:happy2: Aga-ja stosuje te plastry i jeszcze jakąś maść tylko nazwe nie pamiętam ale już schodzi;-) Dziękuje za zyczenia:tak: milego dnia wszystkim

Witajcie Grudniuweczki, dawno tu nie zaglądałam i nawet nie będę próbować. Wakacje nie sprzyjają siedzeniu na forum. Tylko szybciutko napiszę co u mnie. Byłam wczoraj na połówkowym USG, dzidzia dobrze sie rozwija, wszystko jest w porządku. Bardzo się wierciła, machała nóżkami. Niestety płci nie znam bo miała ściśnięte nóżki. Trzeba więc będzie czekac na kolejne USG, chyba w 8 miesiącu. Termin mam na 24.12 :-D będzie taki mały gwiazdkowy prezencik.

Czesc laseczki,
Dzisiaj swieto wiec wypoczywam i ogladam oferte sklepow z art. dla dzieci. Juz mniej wiecej wiem co kupie z mebli dla malutkiej i jaka posciel do lozeczka.

Pomalowalam sobie paznokcie na sliczny jasnozolty kolor.

Lilith Olenka to bardzo ladne imie, mi osobiscie bardziej sie podoba niz Laura.
Nathani gratuluje corci.
Bulkaasia witaj po urlopie! Nie ma to jak wypoczynek !!!
Lenka, cudownie ze tak szybko ci sie udalo, spokojnej ciazy Ci zycze!

Hej laski żyje;-) ciekawe czy ktoś zauważył że mnie nie ma :-p
Pojechaliśmy w niedziele do rodziców i tam zostaliśmy.
Pies został a my podjechalismy w poniedziałek do siebie, się spakowaliśmy i pojechaliśmy do Wisły:tak:
Dziś wróciliśmy i jeszcze na basen skoczyliśmy :-)
Pogoda tak średnio się udała, w sumie ciągle łaziliśmy (aż za dużo)
Padam. pewnie Was nie nadrobię :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
;-) a daj spokój bo się lekko wnerwiłam.
Byliśmy z siostrą i jej chłopakiem i on jest okropny czasem.
Wymyslał takie trasy że mojej siostrze nogi potem do d.. wchodziły a co ja mam powiedzieć :no:
Jak szliśmy to oni parę metrów przed nami, co za kultura.
Mnie coś łapało jakies bóle w brzuchu ale szłam sobie pomalutku jednak ostatni raz tyle km.:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry