LilithGoth
Fanka BB :)
Boże dziewczyny co ja dzisiaj przeżyłam
Byliśmy na festynie i ze mną byli siostrzeńce ... jeden z nich ma 14 lat i poszedł z Alankiem na trampoline ... powiedziałam mu ze ma go miec na oku bo on bardzo ruchliwy jest ... po dosłownie 3 min przychodzi najmlodszy siostrzeniec i mowi mi ze Kamil zgubił Alana, na miejscu prawie zawałau serca dostałam, trzęsłam sie i wyłam, szukalam go z mezem i strażakami ( moj mąz w straży jest ) na całe szczescie Alus przechodzi obok mojej koleżanki mamy i ona zauważyła ze Alan jest sam i szuka Kamila. Kurwiłam na tego gówniarza tak ze az ludzie sie patrzyli i zwracali mi uwage do piero jak im mowilam dlaczego go tak wyzywam to zrozumieli sytuacje ...ale nie życzę tego żadnej z WAs najgorszemu wrogowi takiego czegos nie życzę.
Ide juz spać i przytulić sie do synusia.
Byliśmy na festynie i ze mną byli siostrzeńce ... jeden z nich ma 14 lat i poszedł z Alankiem na trampoline ... powiedziałam mu ze ma go miec na oku bo on bardzo ruchliwy jest ... po dosłownie 3 min przychodzi najmlodszy siostrzeniec i mowi mi ze Kamil zgubił Alana, na miejscu prawie zawałau serca dostałam, trzęsłam sie i wyłam, szukalam go z mezem i strażakami ( moj mąz w straży jest ) na całe szczescie Alus przechodzi obok mojej koleżanki mamy i ona zauważyła ze Alan jest sam i szuka Kamila. Kurwiłam na tego gówniarza tak ze az ludzie sie patrzyli i zwracali mi uwage do piero jak im mowilam dlaczego go tak wyzywam to zrozumieli sytuacje ...ale nie życzę tego żadnej z WAs najgorszemu wrogowi takiego czegos nie życzę. Ide juz spać i przytulić sie do synusia.
tak to jest czasem z ludźmi ja dziś od tatusia dostalam na urodziny flaszke wódki która później sam wypil z resztą
też marzylam o takim prezencie ale cóż
Lili-współczuje ci kochana napewno swoje przezylaś sdpokój sie najważniejsze że mały sie znalazł a chlopak nieodpowiedzialny

Ja mówię: po co, żeby tylko innym zawadzać i psuć zwiedzanie itp.? Że o samej podróży autem i częstymi postojami już nie wspomnę