reklama

Mamuski grudniowe

reklama
W pracy było ''lajtowo'' więc nie przepracowałam się. Na obiadek młoda kapusta z ziemniaczkami:-) Stanęłam na wadze po urlopie i o dziwo mam -1kg chociaz jadłam nawet sporo. Może to ciagłe pływanie i długie spacery wyrównywały wszystko;-)
Jutro przyjeżdżaja goscie więc znowu będę miała zaległości na forum.
Basia_one gratuluję synka i fajnie, że juz wiesz co i jak no i na pewno spokojniejsza jesteś.
madlen79 mi wczoraj wyciekło parę kropelek po raz trzeci ale jeszcze nic konkretnego.
wiolka to ten Wielki Dzień zbliża sie juz co? stresik masz?:-)

Dziekuje za gratulacje. Siedze teraz w pracy takze nie mam zbytnio czasu przeczytac wszystkich postow. W pierwszej ciazy leciala mi siara juz w 15 tygodniu a teraz nie, takze to chyba roznie i u kazdej kobiety inaczej. pozdrawiam was i trzymajcie kciuki bo dzis pracuje do 2:30 rano a jestem po 5 godzinach snu od 9 na nogach przez te badania ;)

Bukasia-zblia sie jeszcze ta sobota normalna a w przysz na penych obrotach od rana :baffled: i od poniedzilaku przymiarki sukni bo przeszywamy i reszta zaatwien jeszcze mj brat przyjedza z zona i synkiem w poniedzialek wiec pewnie bedzie mnie mniej iesz co stresu nie ma zadnego wszystko musi sie udac :-) a co do siary to mi leci juz od 3 misiaca i za niedlugo chyba bede wkladki nosic bo po prostu mam staniki mokre w srodku:eek:

wiola samym weselem się nie przejmuj...ważne, że tam będziecie dla siebie :)

Ja w czwartek przed ślubem dostałam zapalenia nerek i ogólnie na ślubie jechałam na zastrzykach z antybiotykiem i lekami rozkurczowymi... a i tak była to najlepsza impreza w moim życiu...

Byliśmy nad sołą naszą z reklamówką chleba aby nakarmić kaczki (w Wiśle było to rewelacyjne zajęcie :-D)
i guzik, kaczek brak a jak już jakieś dorwaliśmy to uciekły :sorry:

Madlen wiadomo zdrowie wasze najważniejsze :tak:
ja jak mam bardzo usickający stanik (który niedawno kupiłam bo stare były za małe :baffled:) to oś tak jest jakby białego ale czy to ta siara to nie wiem.

Reszte pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry