reklama

Mamuski grudniowe

Ale dziewczyny macie tydzien no..no..
Ja jutro chyba pojade juz nad jezioro i wroce ok.27-28.08
Ponadto M ma zapalenie oskrzeli wiec uciekamy od niego jak od ognia.

Ja dzisiaj tez 21 tydz a raczej zaczylam 22 - ale ten czas leci :)

reklama
Wcieło mi posta wrrrrrr i znowu musze pisać to samo :wściekła/y:

Witam dziewczynki :)
Ale dzisiaj u mnie duchota ze nie ma czym oddychać ... dzisiaj w nocy Alan spadł mi z łożka ale jakim posobem to nie mam pojęcia bo śpi pośrodku miedzy mną a R. no z tego względu ze spadł nie spał od 2 do 4:30. a jak juz usnął to mała tak zaczeła kopać ze po 5 dopiero usnełam.

Dzisiaj wizyta u ginka na 16:30 trzymajcie kciuki

Liwus
oj leci, leci ;)

Lilith będzie dobrze :*

Pozdrawiam laseczki :-) a gdzie Ania się podziewa ?

Wyjazd nawet spoko, ale ostatni raz jedziemy z chłopakiem mojej siostry:-p
W ogóle okropnie tęskniłam za domem:zawstydzona/y:, pierwszy raz aż tak.
Do tego za moją psiną, pisałam do mamy parę razy dziennie aby mi opisywała co robi :sorry:
Tam ciągle jakieś jedzenie, pstrąg rewelacyjny świeżutki, placki ziemniaczane z gulaszem na zakończenie McDonald's :sorry:
jak dziś stanęłam na wadzę to się muszę opamiętać
Maluch słabo dawał o sobie znać ale byłam w ciągłym ruchu,
we wtorek za to po tej eskapadzie na wieczór jak leżeliśmy odpukiwał mojemu
Pogoda tak średnio się nam udała.
Wczoraj za to na basenie było super, wzięłam sobie deskę :-p
i pływałam (bez niej jakoś jak wysilałam ręce to mnie tak brzuch bolał).
Teraz musimy jeździć częśćiej. Może nogi mi zeszczupleją :-D

Kurczę planuję zamówienie dla psiny na karmę specjalistyczną na zęby
i muszę wziąć dwie różne firmy czy jej będzie smakować a i tak przed chwilą uszczupliłam produkty a wychodzi 120 zł
Jakie to wszystko drogie, kiedyś na to nie patrzyłam. Normalne było zamawianie i kwoty poniżej 100 zł nigdy nie było ale teraz to co innego wiadomo :sorry:

Nie wiem co jeszcze napisać:-D

Witam dziewczyny !
Wizyta u Polskiego gina mnie uspokoila, wszystko jest w normie, tak jak ma byc i na miejscu, termin porodu mniej wiecej 30-31.12 takze nic sie nie zmienilo. Dzidzius wazy 360g i na 85% jest to chlopiec, a tylko 85% bo dzidzia nie chciala sie zbytnio pokazac, nozki zacisniete i ta pepowina, lekarz probowal dwa czy trzy razy podgladnac, no ja jako mama cipki tam nie widzialam, tymbardziej ze mam porownanie z usg z Majcia. Takze gdyby sie sprawdzilo to bylabym przeszczesliwa mama dziewczynki i chlopczyka, no i maz jaki uradowany, od gina wyszedl z bananem na ustach ze bedzie mial wedkarza ;)

hejka
nie wiem kiedy was nadrobie..ciagle brakuje mi czasu :zawstydzona/y:
wczoraj mialam wizyte i moje p.ciala troche urosly,ale polozna mnie uspokoila,ze nie jest tak zle ;-),mialam usg jakies specjalne,aby zobaczyc czy malutka nie ma anemii i na razie poki co wsio dobrze :tak::happy:,kolejna wizyta za 2tyg.i tak juz bedzie chyba do samego porodu..badanie krwi + usg :tak:
moje dziecko ma krew dodatnia,wiec tym bardziej musze byc pod szczegolna opieka..az jestem w szoku,ze tutaj tak sie mna zajmuja :szok:
Basiu dobrze,ze wizyta u polskiego gina cie uspokoila i ze wszystko dobrze z okruszkiem ;-)
Fiolka moja kruszynka ten spokojniesza jak jestem w ciaglym ruchu..,to normalne,bo kiedy my sie ruszamy,to nasze dzieci spia:tak::tak:
Lili jak po wizycie ? daj znac ;-)

Basiu gratuluje chłopczyka ... i dobrze ze wszystko ok

Ja też juz po wizycie ... jak patrzyłam na wyniki to cukier na czczo miałam 78 czyli norma ale po 2 godzinkach 180 czyli nietolerancja glukozy ...skierowała mnie do poradni diabetologicznej ... coś tam jeszcze z hemoglobiną mam nie tak bo na granicach normy ... ale mowila ze na nastepne wyniki bardziej zwrócimy na to uwagę... 29.08 kolejna wizytacja u ginka jezeli pan diabetolog stwierdzi ze cukier rosnie to skieruje mnie do polic do szpitala ale nie bede tam leżeć tylko bede tam jezdzila co 2 tyg na pomiary cukru, ktg i usg

ciśnienie bradzo ładne miałam bo 112/76 czyli super ...na razie brak jakichkolwiek znaków o gestozie

Basiu super że się uspokoiłaś no i gratulacje zdrowego chłopczyka :-)

Madlen79 ooo ale super tyle wizyt :tak:
mi ktoś mówił że na końcu są co dwa tygodnie ale ja mam wpisane normalnie co miesiąc
a moje to w ogóle spokojne nawet jak leżę :sorry: ciekawe jak długo ;)

Lilith kurcze i znów Cię łapła ta cukrzyca :/

Ja po obiadku wcinam michałki :zawstydzona/y: dlaj mam na słodkie ochotę;-)

Jestem w końcu po całym dniu zalatwiana masakra ale zaliczke zaplaciłam za catering i pare rzeczy zalatwilam przyszly tydzień będzie ciężki jakoś przetrwam :sorry: Gratuluje udanej wizyty Basia_one i synusia:tak: reszty nie pamiętam i znowu musze uciekać bo rehabilitantka ma przyjechać do malej:happy: wiecie kiedy Noukie wraca? a Anie gdzies nam wciągło:eek:

reklama
Fiolka normalnie nie mialabym tak czesto,ale przez te moje nieszczesne p.ciala chyba nie mam wyjscia,bo najwieksze zagrozenie dla dziecka jest wlasnie pod koneic ciazy,wiec musze teraz byc pod opieka :tak:,co mnie cieszy bo myslalam,ze tutaj podejda do mnie lajcikowo,ale widac,nie jest tak zle i opieka w uk jest dobra :-D
a te usg to tylko po to,aby kontrolowac,czy mala nie ma anemii,ale lepsze takie czeste usg niz amniopunkcja ..tego sie balam najbardziej,ale chyba nie beda mi jej robic,ufff;-)
dziewczyny,leci wam juz siara ? bo mi tak..po malu musze zaopatrzyc sie w wkladki :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry