reklama

Mamuski grudniowe

A to konowały jedne :angry: Joanna rozumiem twoją złość i obawy, ale może nie będzie tak źle. Czasem jest więcej strachu, a organizm dzidzi sobie świetnie radzi. Uszy do góry, jesteśmy z tobą:tak:

reklama
Hey, dzis tesciowa zaproponowala nam ze kupi lozeczko i materacyk dla dzidzi. Zaczelam czytac w necie o materacych i az glowa mnie rozbolala. Kazdy pisze cos innego... doswiadczone mamusie jakie materacyki wy macie?

Duzo dobrego pisali o lateksowych, babka w skelpie mowila nam o sprezynowym Co wy myslicie?

Musze sie zdecydowac do soboty bo wtedy tesciow chce jechac na zakupy i jak bede dlugo zwlekac to pewnie sie rozmysli i nic nam nie kupi.

Ja mam zwykły piankowy i jestem zadowolona, używamy z Alusiem prawie 3 lata, tzn Alan nie narzekał, materac jest mięciutki i mnie sie wydaje ze nie ma sensu przepłacać na jakieś droższe materace. Takie moje zdanie.

Neska-to zazdroszcze ciepla bo u nas dziś tak wialo i padalo jagby byl listopad okropnie zimno było:baffled: Joanna-jak oni tak mogą tak lekceważyć wyniki badań przecież kobiecie w ciaży należy sie opeika i to z prawdziwego zdarzenia a nie żeby sie sama upominała:wściekła/y: jeśli chodzi o materac to ja jestem zdania że powinien być twardszy nie za miękki tak też mi doradza rehabilitantka i ja kupuje kokosowo-gryczany bo po Nastce w garażu mi stał i sie nie nadaje do niczego:eek: jestem padnięta zrobilam karpatke i murzynka i wykąpana jestem zaraz ide spać

Wisienka wszystko to co mowi wiolka... czyli z punktu widzenia fizjoterapeuty mowie kokosowo-gryczany a z punktu widzenia Mamy uwazam ze powinien byc nie za miekki nie za twardy. Adas do 2 roku zycia spal na kokosowo-gryczanym i bylo spoko,teraz od kiedy spi juz w doroslym lozku ma materac gabkowy i uwazam ze powinien byc nieco twardszy. On nie narzeka, ale wiadome jest ze twardsze materace sa zdrowsze :) Decyzja nalezy do Ciebie :)

w tych materacach do doroslych łózek jak to Liwuś nazwala jest jeszcza ta możliwość wybrania bo są firmy robiące twardsze materace lub bardziej miękkie a dla dzieci to pianka to pianka cienka ja sobie bardzo chwale kokosowo-gryczany sa droższe ale zdrowsze dla dziecka więc napewno takie teraz kupie a musze mieć dwa bo będe miala jedno łóżeczko w sypialni a drugie w salonie oba drewniane bo nie jestem też zwolenniczką lóżeczek turystycznych więc będziemy mieli podwójną inwestycje uciekam spać bo ledwo żyje dobranoc:happy:

Witam się po tygodniowej nieobecnośći. Nadrobić nie mam siły i przepraszam was za to bardzo. Wróciliśmy opaleni i wypoczęci, pełni wrażeń i wspaniałych przeżyć. Pogoda była przepiękna, słońce dawało czadu:-) Woda w morzu cieplutka (28stopni) i błękitna. Wczoraj wieczorem po raz pierwszy było widać jak brzuch podskakuje także urlop zapamiętamy do końca życia:tak:
Pozdrawiam i życzę miłej nocki...

reklama
Witam sie z rana :-)

Dziecko jeszcze śpi ..ale ja juz nie moge :-p miałam taki sen ze szybko zerwał mnie na nogi ... i teraz mysle tylko o Oleńce ... snilo mi sie ze malutka sie urodziła i widział dokładnie jak wygląda, miała czarne długie i gęste włosy śliczną buziuńke boska była , no teraz juz nicize spania ...w sumie to zaraz 9 wiec chyba na dzisiaj wystarczy hehehehe.

Dzisiaj u nas Dożynki wiec cały dzien poza domem...przyjezdza babcia, tata, kuzynka i chrzestna Alana wiec cały dzień jestesmy na imprezie na boisku sportowym :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry