reklama

Mamuski grudniowe

Ale zdenerwowalam sie na mame, zadzwonialm do niej i chwali mi sie co kupila dla dziecka a za chwile mowi oddasz mi pieniadze jak przyjedziesz ... mnie w tym momencie zatkalo i mowie ze ok i poryczalam sie chcialam skonczyc szybko rozmowe bo nie chcialam zeby wiedziala ze sie poryczalam. Powiedzialam jej tylko ze Gosia (moja siostra) nie musiala ci oddawac za wozek. Jak urodzila synka kupili jej wozek. Nic nie powiedziala. Powiedzialm je ze w takim razie nie che, a ona to bedzie dla Ewy (moja najmlodsza)

Zrobila mi straszna przykrosc tym, jedziemy do Polski za 2 tyg tylko po to zeby sie z nimi zobaczyc ale teraz juz mi sie odechcialo jechac. Wiedzialam ze tak bedzie, mysla ze jak mieszkam w anglii i jestem dlaeko to nic nie musza dla mnie robic.

Nie moge przestac ryczec. Nie mam ochoty z nia gadac. Szkoda ze tylko nie pamieta jak jej zawsze przywoze pelno rzeczy i nie pytam o pieniadze i nie biore.

Sorki ze tak smece przy piatku ale musialam sie komus wygadac.

reklama
Lil to jedziemy na podobnym wózku ;) Ja zrobię powtórkę z badań po niedzieli, tak sobie wczoraj myślałam że może się pomylili czy coś, ale oswajam się już z myślą dietki.

Wisienka to przykre kiedy tak się zachowują nasi najbliżsi, zwłaszcza ci po których najmniej się spodziewamy. życzę dużo dobrych i spokojnych chwil z rodziną, mimo wszystko. Cierpliwości!

Wasieńka ...wiesz co ja to chyba bym juz nie pojechała do polski ...troche po chamsku postapiła twoja mama

Vivienne a ty miałaś 50g czy 75g ??? bo jak 75 to juz lepiej nie wyjdzie :sorry2: no chyba ze piłaś cos słodkiego w nocy ... to wtedy moglo zakłamać wyniki.

Ja do swojej ginki ide 16 sierpnia i cos czuje ze dostne skierowanie do tego szpitala na badania i przypuszczam ze spedze tam ze 3 dni ... martwie sie też o wyniki moczu w poprzedniej ciąży miałam gestoze i boje sie ze teraz znowu bedzie.

U mnie ciekawie :tak:
Spacer nie wyszedł bo siostra z chłopakiem wpadli:-p
Poszliśmy na pizze a potem ja do lekarza :)
U Endo. ok wyniki mówi że dobre, ciśnienie prawidłowe, serce bije dobrze, waga mówiła że też ok (choć po jedzonku wyszło ponad 4 kg na + :sorry2: )
ale mówiła że szybko zgubie po porodzie (oby ;-)))
Z leków mam nadal przyjmować Jod oraz Euthyrox 100 (było 75).
Jak się uda jedziemy w niedziele z siostra i jej chłopakiem w góry odpoczywać :-)

Madlen79 witaj znów ;)

Lilith współczuję :/

Wisienka przykro mi ale nie smuć się. Powiedz jej że nie chcesz jej łaski i tyle ;)

Jestesmy garnitur kupiony koszula buty i krawat też więc spokój:-p Wisienka współczuje ci okropnie u nas ma tak mój mąż tylko jego mama nam rzadko coś kupuje a jak chodzi o dziecko to jego siostrze całą wyprawke kupila nam nie i teraz ja i jego siostra jesteśmy w tym samym prawie tyg ciaży i powiedzilą kiedyś że córci ona kupi ale my may sobie sami kupować trzeba to przegryźć kochana nie martw sie pokaż jej że radzisz sobie świetnie bez jej pomocy;-)przykre to jest ale dopóki ona sama nie będzie chciala sie zmienić to ty jej nie zmienisz:-( Lili-współczuje kochana trzymam &&&&&&&&& za ciebie i Vivienne:tak: Fiolka-zazdroszcze pizzy ja zmęczona po szukaniu garnituru jem kolacje pije herbatke z dziką różą i do łóżeczka:-)

Vivienne a ty miałaś 50g czy 75g ??? bo jak 75 to juz lepiej nie wyjdzie :sorry2: no chyba ze piłaś cos słodkiego w nocy ... to wtedy moglo zakłamać wyniki.

75g, idę powtórzyć tylko dlatego, że jak sobie analizowałam całe pobranie to babka która mi pobierała próbki była jakaś duchem nieobecna i przy drugiej próbce pytała mnie jaki ja miałam numerek fiolki rano, i że "chyba 4", więc tak sobie o tym myślę, czy nic nie popiętroliła. Badania będę robić teraz zupełnie gdzie indziej, także zobaczymy. Nic słodkiego nie piłam w nocy, tylko mineralną zwykłą.
Tak czy inaczej lekarz dał mi skierowanie do poradni cukrzycowej, więc pewnie i tak tam wyląduję ;)

reklama
W sumie cukrzyca ciążowa to nic złego trzeba sie tylko pilnować i być na dietce...przynajmniej duzo na wadze nie przybędzie heheheh ... najbardziej mnie martwi tylko to zeby gestoza nie trafila we mnie :( bo przy cukrzycy to bardzo prawdopodobne

Ale mnie zgaga dzisiaj męczy ...w ogóle od tygodnia zyc mi nie daje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry