Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi sie wydaje ze te wszystkie uklucia i pobolewania maja związek z tym ze sie bardziej w siebie wslu****jemy i wiecej dostrzegamy, w każdej z nas jest trochę strachu pewnie dlatego. A poza tym tam sie jednak coś dzieje od środka rosniemyA powiedzcie mi - Was tez czasami tak zakuje w jajniku?
Mi sie wydaje, ze mialam owulacje z prawgo jajnika i czasami mnie zakuje ten jajnik tak niespodziewanie.
Czy tylko ja tak mam???

Ja z tematem w miarę na świeżo bo młody nie tak dawno roczek miał i wiem co dostał a co by mi się przydało. Mam nadzieję, że znajdziecie coś naprawdę fajnego 

ładnie się ulokowało bo w prawej górnej części macicy i czekam teraz żeby sobie ładnie rosło. Mam przyjść za miesiąc z porobionymi badaniami. Mam też założoną już kartę ciąży i bardzo pozytywne zdanie na temat tego lekarza
Śmiał się, że jak nie wytrzymam miesiąca to mogę przyjść wcześniej ale chyba sobie daruję bo to 80 zeta a na fundusz na razie nie zapisują bo miejsc brak a szkoda
Miki już śpi a ja sobie pogram pewnie w kulki i też myknę w łóżeczko. Jutro powrót na kurs i nie wiem jak wytrzymam na nogach 5 godz
Kolorowych snów kochane 
Lekarz stwierdził, że z pomiaru to tak na okolice 5 tyg wygląda ale dokładny termin porodu poda mi za miesiąc na następnej wizycie bo ja ostatnią @ miałam 29 lutego a owu prawdopodobnie 29 marca i stąd termin jest tak "na wyrost" z moich obliczeń tylko 
Będę pewnie po południu albo wieczorkiem zatem życzę wam moje drogie miłego dnia, bez mdłości, senności, złego samopoczucia natomiast z wielką ilością pozytywnych myśli :-)
oby było dobrze tym razem. Jutro wizyta u gina. Dziewczyny zajrzyjcie na temat wyniki badań usg, bo tam zadałam jedno pytanko a sama nie wiem co zrobić.

polecam