nathani
Fanka BB :)
Witajcie kochane.
fiolka super sprawa takie pamiątki ja jak zaczynałam z moim mężęm to jeszcze komórek nie było w naszym dostępie ( swoją drogą nie wiem jak dawaliśmy radę) ale trzymam wszystkie listy ;-)
wiolka cieszę się że jesteście już w domku
4madlen tak, zachowania rodziny dla mnie często jest niezrozumiałe. U mnie podobnie jak u fiolki. Rodzice i dziadkowie zaangażowani w zycie mojej siostry nie moje- bolało, boli ale staram się wyjść z tego myślenia
wisienka szczepie co roku w tym nie bo ciążą
fiolka super sprawa takie pamiątki ja jak zaczynałam z moim mężęm to jeszcze komórek nie było w naszym dostępie ( swoją drogą nie wiem jak dawaliśmy radę) ale trzymam wszystkie listy ;-)
wiolka cieszę się że jesteście już w domku
4madlen tak, zachowania rodziny dla mnie często jest niezrozumiałe. U mnie podobnie jak u fiolki. Rodzice i dziadkowie zaangażowani w zycie mojej siostry nie moje- bolało, boli ale staram się wyjść z tego myślenia
wisienka szczepie co roku w tym nie bo ciążą
kaszle mi okropnie.Popołudniu jadę z nim do lekarza.Zaraz mu zrobię klanapkę z czosnkiem iherbatę z malinami i dam co mam na tego bakcyla... Jak ja mam dość już tego remontu
jkieś pierwsze sie wtedy pojawiały ale to nie każdy miał. Zreszta mój wylewny nie jest to pewnie nie mialabm i tak co przechowywać
A to potem nie oni będa sie zmagac nie daj boże z wcześniakiem ale ja SAMA
Takie to kużwa troche smutne...