nathani
Fanka BB :)
ciril mi tez się nic nie chce, pada u nas. rozpaliłam w kominku bo jakoś mi się zimno zrobiło.
betiks buziak
ja nadal nie mam szafy skończonej, mąż ma dziś dzwonić bo coś się Panom nie spieszy.
Dziewczyny znacie się na materacach? odkupiliśmy jakis czas temu od przyjaciół sypialnię oni przeprowadzili się do bloku i brak miejsca mieli. Materac jest fatalny, miękki, zapadamy sie w nim a ja ledwo z niego wstaje. Nie umiem spać na nim jest niewygodny i boli kręgosłup.Jaki materac jest najlepszy?bo chyba będziemy musieli kupić...
betiks buziak
ja nadal nie mam szafy skończonej, mąż ma dziś dzwonić bo coś się Panom nie spieszy.
Dziewczyny znacie się na materacach? odkupiliśmy jakis czas temu od przyjaciół sypialnię oni przeprowadzili się do bloku i brak miejsca mieli. Materac jest fatalny, miękki, zapadamy sie w nim a ja ledwo z niego wstaje. Nie umiem spać na nim jest niewygodny i boli kręgosłup.Jaki materac jest najlepszy?bo chyba będziemy musieli kupić...
niesamowite jaka jest silna przecież te szwy przy każdym ruchu ciągną i bola a ona nic bawi sie zadowolona że u siebie jak ją tylko podnosimy i źle ją złapiemy to wtedy jęknie a takto nic
biore sie za sprzatanie bo mam bałagan u mnie kropi ale juz 2 prania wyprałam po poludniu przyjedzie lekarz i pielęgniarka zmienić opatrunek więc musze sie do tego czasu ogarnąć milego dnia zajrze jak posprzątam:-)
, aż dzidziuś czułam że sie boi, przytuliłam się do męża i tak leżałam z otwartymi oczami z takim głupim strachem jak by ktoś mi miał na plecy wskoczyć. Teraz za to spać mi się chce i pewnie się kimne chwilke