bulkaasia
Fanka BB :)
Hej, ja po pracy zmęczona,ehh..
Pogoda nadal beznadziejna, dzisiaj mam strasny apetyt i jak wpadłam do domu to zjadłam 2 babeczki aż mi sie uszy trzęsły;-)
Wiolka ta twoja Nastka to naprawdę zuch dziewczynka,pozazdrościć
ankka ja wyprałam ciuszki w persilu i taki będę stosować.
monika1984 ja zdecydowanie polecam wózek z gondolą na zimę, chroni przed zimnem i jest wygodny dla Maluszka w pierwszych m-cach.
Lilith niezły jest ten Twój Alanek, ubaw z niego masz cały czas:-)
Idę zorganizować jakis obiad.
Pogoda nadal beznadziejna, dzisiaj mam strasny apetyt i jak wpadłam do domu to zjadłam 2 babeczki aż mi sie uszy trzęsły;-)
Wiolka ta twoja Nastka to naprawdę zuch dziewczynka,pozazdrościć

ankka ja wyprałam ciuszki w persilu i taki będę stosować.
monika1984 ja zdecydowanie polecam wózek z gondolą na zimę, chroni przed zimnem i jest wygodny dla Maluszka w pierwszych m-cach.
Lilith niezły jest ten Twój Alanek, ubaw z niego masz cały czas:-)
Idę zorganizować jakis obiad.
ja nie śpie wole w nocy spać wiesz co zza 12-13 dni jak będzie wporządku mamy szwy zdjąć i niby moglaby iść wtedy do przedszkola kwestia w opiece nauczycielek żeby nie robila sklonów żadnych ani gwałtownych ruchów które moglyby jej zaszkodzić tak myśle w połwowie października ją poslac jak ladnie sie wszystko zagoi;-) Bułkasia-no jest silna strasznie ma więcej sily niż niejeden dorosly przywyczaila sie chyba do tego że jakoś musi sobie radzić z tym wszystkim następną operacje nam już usatlili na czerwiec 2013 ale będe chciala wydłużyć ten czas o pół roku wiecej albo i dłużej nie chce jej co chwile na blok klaść
Współczuję wszystkim "smarkaczom" i kichaczom. Mnie też coś w nosie kręci,ale póki co wszyscy jeszcze się jakoś trzymamy, chociaż wczoraj mój men biegał do kibelka co i rusz, ale dziś spokój, więc to jakaś chwilowa niestrawność (mam nadzieję)