reklama

Mamuski grudniowe

Hej, ja po pracy zmęczona,ehh..
Pogoda nadal beznadziejna, dzisiaj mam strasny apetyt i jak wpadłam do domu to zjadłam 2 babeczki aż mi sie uszy trzęsły;-)
Wiolka ta twoja Nastka to naprawdę zuch dziewczynka,pozazdrościć:tak:
ankka ja wyprałam ciuszki w persilu i taki będę stosować.
monika1984 ja zdecydowanie polecam wózek z gondolą na zimę, chroni przed zimnem i jest wygodny dla Maluszka w pierwszych m-cach.
Lilith niezły jest ten Twój Alanek, ubaw z niego masz cały czas:-)
Idę zorganizować jakis obiad.

reklama
Fotelik wpinany do wozka jest dobry przy wypadzie do sklepu, ale nie na spacer. Ja jak malenka byla mala to wysylalam meza na akupy :) a jak juz musialam jechac z Maja, to taki fotelik wpinany do wozka byl po prostu zbawieniem, teraz tez czasem uzywam jeszcze, ale juz niedlugo nasza mala bedzie zasiadala w nowym foteliku, a wozic ja bede w spacerowce, bo jej wozeczek przejmie synek :)

Noukie to poszalałaś z tym spaniem:-D ja nie śpie wole w nocy spać wiesz co zza 12-13 dni jak będzie wporządku mamy szwy zdjąć i niby moglaby iść wtedy do przedszkola kwestia w opiece nauczycielek żeby nie robila sklonów żadnych ani gwałtownych ruchów które moglyby jej zaszkodzić tak myśle w połwowie października ją poslac jak ladnie sie wszystko zagoi;-) Bułkasia-no jest silna strasznie ma więcej sily niż niejeden dorosly przywyczaila sie chyba do tego że jakoś musi sobie radzić z tym wszystkim następną operacje nam już usatlili na czerwiec 2013 ale będe chciala wydłużyć ten czas o pół roku wiecej albo i dłużej nie chce jej co chwile na blok klaść

Kurczę planowałam kupić dla maluszka kosmetyki Babydream z Rossmana, bo je lubię, a tu przeczytałam taki artykulik i teraz jestem w kropce :eek:
Bakterie w płynie dla dzieci w znanej sieci sklepów! Oddaj go - Finanse - WP.PL

Popakowałam kolejne pudła, teraz czekam na następne aż M. mi skądś przyniesie, bo nie mam już w co pakować, a jest jeszcze tego majdanu od groma i ciut ciut :baffled: Współczuję wszystkim "smarkaczom" i kichaczom. Mnie też coś w nosie kręci,ale póki co wszyscy jeszcze się jakoś trzymamy, chociaż wczoraj mój men biegał do kibelka co i rusz, ale dziś spokój, więc to jakaś chwilowa niestrawność (mam nadzieję) :sorry:
wiola fajnie, że już w domku jesteście. Brak mi słów, jak obie dzielne jesteście :tak:
viv chory menio to prawie jak chore dziecko ;-) Zrób mu "pyszną" miksturkę z cebuli, czosnku i miodku i okład z młodej piersi :rofl2:
ankka ładniutki ten wózek Jedo, ale cena yhmmm, czad :confused2:
Lili nasze dzieciaki to nieźli tekściarze :-) Skąd ja znam to jedzenie "oczami" :-D

Hej.
Uwaga my wczoraj posegregowaliśmy ciuszki :-D
moja pchła nieźle szaleje
przedwczoraj całą noc świrował w dzień to samo
a jak się gramoli to czasem aż mnie w pół zegnie, mam też wrażenie że jakoś inaczej się ułożył bo wali w bok prawy i mam taką bulwę jakąś podejrzaną:-p

wykończę się przez to przeziębienie:-( przed chwilą dostałam napadu kaszlu
a moje smarki (sorki za szczegóły) są koloru brązowo czerwonego:eek:

Betiks tak ja też dziś słyszałam o bakteriach w płynie do kąpieli, podobno nawet w Rossmanie przy kasach jest informacja, Dziewczyny mam pytanie, trochę głupie:sorry: Na której stronie prasujecie ubranka dla dzidziulków? Na prawej czy na lewą odwracacie?:-D :-p

Wiolka zdrówka :*
ale zaszalałaś ze sprzątaniem

Vivienne ja jeszcze jakoś wiążę buty ale coraz ciężej to widzę :-D
fajnie że tyle ciuszków dostaniesz :tak:

Noukie my też nie mamy pomysłu to znaczy jedno mi się tylko podoba ale sama nie wiem
poczekam do grudnia aż buzie zobaczę :-D
Gratulacje 28 tygodnia :)

Bakusiowa haha dokładnie wyjść musi.
Mmmm pierożki :-p

mikaaa trzymam kciuki ;-) \\

Ciril zdrówka dla małego
aleś się obłowiła :-D

Sarka współczuję, ech kurcze jak rodzina czasem może krzywdzić :/

Asia to coraz bliżej końca ;-)

Betiks trzymaj się, jeszcze trochę :)

Nathani zazdroszczę kominka :-) \\

Anka przede mną też jeszcze pranie :tak:

Lilith i tak dużo robisz, ja totalnie się lenię :sorry: haha jaki teks dzieci to są udane :D

monika 1984 -05 mamy temat o tym https://www.babyboom.pl/forum/grudz...la-naszych-maluchow-wszystko-o-wozkach-61091/
Ja polecam model Roan Marita gondola duża głęboka w sam raz na zimę :-)

Bakusiowa dokładnie zgadzam się z Tobą
ja na początku miałam mały żal do mojego że się tak nie podnieca tymi wizytami usg, zdjęciami, że nie zawsze trzyma rękę na brzuchu itp
Ale racja faceci nie mają tej przyjemności i trzeba to pod uwagę wziąć :tak:

Nie mam siły na więcej

Betiks ja nie mam problemu z kosmetykami bo będe kupować z ziaji dla małej Nastka ich od dawna używa i jestem bardzo zadowlona a nie są drogie;-) mam nadzieje że ciebie nic nie rozłoży ale uważaj bo pogoda taka zdradliwa;-) Fiolka-współczuje sama walcze z katarem zaraz ide zrobić sobie hernatke z miodem i cytrynka :-) nie zaszalałam tylko musialam posprzątać bo po 17 przychodzi lekarz do malej i pielęgniarka na zmiane opatrunku i zobaczyc jak rana wygląda pozatym lubie mieć posprzatne w domu a nie było mnie pare dni i wyglądało tak jak wyglądało wieczorem przepalimy w kominku kąpiel i do spania Bakusiowa ja wszystkie ubrania prasuje na lewej stronie i dla Nastki i dla nas dla malej tez bede prasowała na lewej stronie:tak:

Ostatnia edycja:
Wiola też tak myślę że tak jak swoje, tzn. na lewej ;-) no to chyba jutro będę musiała się wziąć za prasowanie, na razie się pierze pierwsza pralka :-) Ja kosmetyki kupiłam z Nivea brakuje mi jeszcze kremu ochronnego, słyszałam że Hipp ma fajny, przyjazny skład :-p

reklama
Ja kupie z kosmetyków krem ochronny jakiś płyn do kąpieli i potem balsam do nawilżenia a na odparzenia to albo alantan super sie u nas sprawdzil albo sudocrem;-) my pow izycie lekarza i pielęgniarki wszystko wporządku lekarz mówi ze ładnie to wygląda opatrunki trzeba zmieniać i tyle i mala ma leżeć i odpoczywać więc chyba ją do lóżka przywiąże żeby leżała:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry