Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Monika każdy wózek ma gondole... A taki fotelik "montuje" się na stelażu wózka :-) Osobiście polecam "zwyklą" gondole zimą a nie fotelik... Zresztą wogóle polecam gondole... Dzidziol tam leży tak jak powinien... A takie maleństwo, które dopiero co się urodzi.... hmm fotelik dobry jest ale "na chwilke" nie ma fotelika, żeby dziecko swobodnie moglo leżeć... Pamiętam jak córke urodzilam, to pomimo fotelika 0-9kg "stala" na nożkach w nim, albo dziwnie wygięta leżala... I chyba nie bardzo to wygodne
Kwestia też ciepla... Zimą w foteliku nie okryjesz tak dziecka jak w gondoli... Ale i tak zrobisz jak uważasz
Kwestia też ciepla... Zimą w foteliku nie okryjesz tak dziecka jak w gondoli... Ale i tak zrobisz jak uważasz
, Tako wiem że mi wchodzi do bagażnika razem z kołami, ale narzekają niektórzy na jego stabilność. No a Jedo Fyn 4ds zajął I miejsce w plebiscycie czytelników DZIECKO, wymiary gdzieś po 1 cm większe niż Tako, więc też mi się powinien mieścić. Dlatego tak mnie ciągnie do hurtowni dziecięcej, chcę go zobaczyć na żywca
swoja drogą kochana masz do tego prawo by sie tak czuć,co więcej nie walczyć z tym tylko uwalić zmęczony tyłeczek na kanapie. U mnie codzienne odkurzanie jest konieczne czasem i po południu jeszcze raz wyciagam odkurzacz, no niestety mała ciągle coś nosi, dziamdzia i nakruszy a myć tez myłam codziennie ale teraz mi nie można więc wyręczam sie tu M - on niestety nie zawsze ma kiedy ale da się z tym żyć, trudno są sprawy ważne i ważniejsze
to dobrze bo o ile ciężej by nam na sercu było jakby tak te dzieci sie nad sobą użalaly jak to robia często dorośli, na szczęcie maluchy maja w sobie bardzo dużo siły. Zdrówka!
trochę mi się w głowie kręci... to przez ten deszcz na dworze
u mnie pogoda taka sobie słonko świeci ale gorąca nie ma spać mi sie chce jak cholera oby do wieczora
Jeśli chodzi o proszek dla dzieci to ja kupilam dzidziusia ale później będę prala w zwyklym dziewczyny kiedyś na forum podaly temat żeby sprawdzić czym sie różni proszek zwykly od "dziecięcego" i okazalo sie że sklad ten sam tylko w dziecięcych są platki mydlane więc po to tak dużo przepłacać
nie wiem co bede w nocy robic
fajne ma pomysly zawsze:-)