Betiks łączę się w "bólu" pakowawczym. Ja muszę ogarnąć pokój syna mojego (a nie jest to łatwe) i wszstko do kartonów powkładać bo bedzie tapetowanie i malowanie, ogólnie remont i przemeblowanie

Twobie powodzenia i oby szybko Wam poszło!
Liwus no własnie ja się wstępnie nastawiłam na te Baby dreamy a tu taka wtopa z tymi bakteriami. Boje sie teraz trochę i chyba wybór padnie na Hippa jak poprzednio.
Sudokremu nie użuwa sie na codzień tylko w razie potrzeby. I jeszcze jedno bo pisałyście że macie po poprzednim dziecku. Jeśli długo otwarty to można wyrzucić bo to wietrzeje jak każdy kosmetyk i traci swoje własciwości - zupełnie inne jest działanie "świeżego" Sudokremu i zwietrzałego

Zreszta możecie sie wstrzymać bo w szpitalnych paczuszkach dostaje się mały pojemniczek tego kremu a to wystarczy na jakiś czas na pewno.
Mój dzieć ostatnio jakos bardzo mało aktywny jest. Nie wiem czy sie tak ułożył ale w porównaniu do tego jak szalał szaleniec to teraz niemal wcale go od 2-3 dni nie czuję

nie wiem - martwić się? Macie tak?
Lil ale słodki rowerzysta
Wiolka a to jest przedszkole integracyjne? skoro tak to powinna być taka kadra która sobie zewszystkim poradzi no ale na wycieczki zawsze wołaja o pocmocdo rodziców. Zreszta rozumiem Twoje obawy i pewnie sama też bym jeździła jakbym tylko mogła