reklama

Mamuski grudniowe

Uff nadrobiam naskrobalyscie dzis. Ja dzis poprasowalam wszystko dla malucha. Takze z praniem i prasowaniem finito wszystko juz poprane i poprasowane a tyle tego hehe :-)
co do proszku ja mam lovele i plyn do plukania tez.
Padam dzis po calym dniu przy zelazku.
ciesze sie ze juz tak malo zostalo do porodu
kolorowych snow

reklama
Noukie-wiesz co nie proponują nam zebyśmy z nią na wycieczki jeździli oni sobie do pomocy biorą panie woźne a zobaczymy jak będzie w szkole są od tego żeby zorganizować dziecku opieke przez tyle godzin ile z nimi przebywa nawet jak nieraz sie boje czy sobie poradza z małą na wycieczce to same mnie naklaniają żebym ją z nimi poslała bo szkoda żeby ją ominęło a ja zawsze mam takie głupie wrażenie że nikt sie nią tak jak ja nie zajmie :sorry:to odpoczywaj i trzymam &&&&&&&&&& zaby na wizycie wszystko bylo w najlepszym porządku :tak: Nastula już śpi od pół godziny ja wykąpana zaraz też ide lulu:happy: Lili-no rowerzysta pierwsza klasa a jaki szczęśliwy:-) Marteczka -ja nie mieszkam w londynie ale moja znajoma tam rodzila i koleżanka która pojechała w odwiedziny do brata i nie narzekały ale zawsze są za i przeciw życze ci w miare bezbolesnego i szybkiego rozwiązania:tak: Liwuś-ja nie mam przekonania do kosmetyków z oriflamu czy avonu ale jak stosowałaś i sie sprawdzily to pewnie:happy:

Własnie pożarłam się ze swoim i nie mam ochoty się kłaść spać a rano do pracy,ehhh. Chyba mnie czeka kanapa w salonie:tak:
marteczka ja mieszkam w Londynie i jak narazie nie narzekam na opiekę. Co do porodu tutaj to mam pewne obawy, jak chyba wszystkie ciężarne. Jednak jestem dobrej myśli, że wszystko pójdzie dobrze. A w jakim szpitalu będziesz rodzić?
Lilith super rowerzysta, niech trenuje chłopak bo może zostanie przyszłym kolarzem;-)+
Miłej nocki Kochane:-)

No to mamy kolejny dzień;-)
lil rowerzysta super
wiolka dobrze, że rana się ładnie goi. Mama cię dziś odciąży.
liwus spytaj proszę bo ja do tej pory babydream i jestem z niego b. zadowolona fakt nigdy nie miałam tego wycofywanego płynu ale całą resztę tak. Tam jest dobry skład przyjazny dla skóry . daj znać.
Do pupy też sudocrem używałam dla dziewczynek wiec teraz pewnie też

Hej, hej. Witam się cieplutko w ten chłodny poranek :dry: Piję kawkę i zmykam z małą do przedszkola, potem wracam i dalej pakuję rzeczy. Jutro po południu będziemy finiszować (mam nadzieję) z meblami, jak uda się auto większe załatwić. Nie wiem jak tam będzie z netem, czy będę miała od razu, bo przesiadamy się z UPC na tp, bo niestety innej opcji tam nie ma :baffled: Więc gdybym się nie odzywała tutaj to proszę się nie martwić o mnie ;-)

Dziendobry....

Mnie cos wczoraj brzuch wieczorem bardzo bolal i to tak jak na @:-( ale dzis juz lepiej:tak: niech juz bedzie ten grudzien bo ja zwarjuje:no:

Betiks powodzenia z przeprowadzka;-)

Bulkaasia
jak tam z M????

Wiola no to fajne macie panie w tym przedszkolu:rofl2:

Witam się i ja. Pół nocy nie spałam bo podbrzusze mnie strasznie bolało akbym miała okres ale Mały nie dokazywała, chyba nerwy zrobiły swoje. Po śniadanku i ruszam do pracy.
Noukie z Mężem cisza, rano jak wychodził to tylko powiedział cześć a ja nic, dalej jestem zła, czekam na przeprosiny:zawstydzona/y:.
wiolka jak tam dzisiaj rana Nastki?
betiks szybkiego pakowanka życzę:-)
O 14:30 mam wizytę z położną i dostanę wyniki glukozy, oby nie było cukrzycy.
U mnie dzisiaj 29tc wskoczył:happy:
Miłego dnia kochane!!!

Betiks łączę się w "bólu" pakowawczym. Ja muszę ogarnąć pokój syna mojego (a nie jest to łatwe) i wszstko do kartonów powkładać bo bedzie tapetowanie i malowanie, ogólnie remont i przemeblowanie:angry:
Twobie powodzenia i oby szybko Wam poszło!

Liwus
no własnie ja się wstępnie nastawiłam na te Baby dreamy a tu taka wtopa z tymi bakteriami. Boje sie teraz trochę i chyba wybór padnie na Hippa jak poprzednio.

Sudokremu nie użuwa sie na codzień tylko w razie potrzeby. I jeszcze jedno bo pisałyście że macie po poprzednim dziecku. Jeśli długo otwarty to można wyrzucić bo to wietrzeje jak każdy kosmetyk i traci swoje własciwości - zupełnie inne jest działanie "świeżego" Sudokremu i zwietrzałego:tak: Zreszta możecie sie wstrzymać bo w szpitalnych paczuszkach dostaje się mały pojemniczek tego kremu a to wystarczy na jakiś czas na pewno.

Mój dzieć ostatnio jakos bardzo mało aktywny jest. Nie wiem czy sie tak ułożył ale w porównaniu do tego jak szalał szaleniec to teraz niemal wcale go od 2-3 dni nie czuję:no: nie wiem - martwić się? Macie tak?

Lil ale słodki rowerzysta:-p

Wiolka a to jest przedszkole integracyjne? skoro tak to powinna być taka kadra która sobie zewszystkim poradzi no ale na wycieczki zawsze wołaja o pocmocdo rodziców. Zreszta rozumiem Twoje obawy i pewnie sama też bym jeździła jakbym tylko mogła:tak:

reklama
Witam sie po śniadanku ja sie wyspałam super mi sie spalo za to katar mam taki i gardło bolące że nie czuje smaku niczego co jem:sorry2: Bulkasia &&&&&&&&&& za wyniki niedenerwuj sie:-) Betiks mam nadzieje ze będziesz miala dobry zasięg i z nami na bieżąco będziesz:tak: Nathani właśnie czekam na mamcie zawsze to pomoc w ciągu dnia:sorry2: Noukie-życze żeby dziś brzusio nie bolal Ciril-masz zdrowie kobieto mam nadzieje że szybko ci pójdzie z orzechami i odpoczniesz Sarka to jest zwykle przedszkole i jedna klasa integracyjna do której chodzi mała tam jest 5 dzieci niepełnosprawnych i 15 zdrowych nie jeżdże na wycieczki bo nauczycielki chcą zeby dzieci sie usamodzielnialy i nie baly wyjść z domu bez rodziców ja mam tyle dobrze ze mała mi wszystko powie jagby coś było nie tak a większosć tych dzieci z orzeczeniem nie mówi więc u nich jest problem. Miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry