reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Nathani - ja piję cały czas zieloną herbatę, bo ją uwielbiam .... teraz kupują taką zieloną z brzoskwinią lub cytryną

Muffy
- ja na zapalenie pęcherza miałam takie tabletki żurawit z apteki ... sama żurawina też jest pyszna

muffy ja chyba za dużo jej pije. muszę ograniczyć
w expose premier zaproponował wydłużenie macierzyńskiego od 2013 roku do pol roku płatne 100% lub rok 80% platny wow! trzymamy do stycznia ;-)

Muffy ja też uwielbiam ten kominek mówilam już m że jeszcze tylko fotel bujany sobie kupie i w zimie nie wychodze z domu:-D ja nie pomoge bo mialam pierwsza cesarke i drugą tez będę miala ale cieżko ocenić bo kazda kobieta rodzi w innym tempie jedne po kilkanaście godziń inne w ciągu kilku myśle że do szpitala spokojnie dojedziesz bo poród i tak składa sie z etapów wiec zanim będzie pełne rowarcie to dotrzecie:tak: Nathani no już 33 zaraz cc i będę w domu z malutka ciesze sie bo nie moge na plecach leżeć cieżko mi sie oddychac jakoś mi tak mala uciska kręgoslup mnie boli chcialabym już być po :happy: ide sprzatać bo obiad mam zrobiony :-)

Hej Laski, od wczoraj źle się czuję i dzisiaj ciąg dalszy. Mam zawroty głowy, nudności (bez wymiotów), boli mnie brzuch i podbrzusze, prawy bok kłuje i do tego plecy. Noc była przeokropna bo nie mogłam znaleść pozycji dobrej do spania a jak usnęłam to jakieś koszmary,ehhh:-( Dzisiaj w pracy byłam tylko 2 godz. bo jak mnie szefowa zobaczyła to nie dała mi pracować. zrobiła mi herbatkę i kanapkę a potem kazała wracać do domu:tak:Totalnie mnie zaskoczyła swoim zachowaniem :-) Mój luby na mnie się wkurzył i powiedział, że mam sobie odpuścić pracę ale nie zostawię szefowej tak z dnia na dzień. To jeszcze 2 tyg więc powinnam dać radę, no chyba że już faktycznie bedzie mi źle. Wiem, wiem - głupia jestem :no:
Teraz się położę i spróbuję zasnąć a potem jakiś obiad chociaż mąż mówi abym sobie dała na luz. Zobaczę jak trochę poleżę.
Sorki, że tak tylko o sobie...
Zostało mi równo 2 m-ce do cc:happy:

Nathani mój lekarz też mówi, żeby chociaż do 34 tygodnia dotrwać
Muffy każdy poród jest inny i ciężko powiedzieć. Mnie skurcze nie bolały przez kilka godzin, a potem nagle się zrobiły co 1,5 minuty i jak dojechałam to było pełne rozwarcie, dwa skurcze na porodówce i Zuzia na świecie. Teraz laska ze mną leżała, skurcze się jej zaczęły dopiero jak wody odeszły i wszystko trwało 3,5 godziny. Z kolei poprzednio laska przyjechała po odejściu wód i zanim się dziecko urodziło minęło 27 godzin. Nie przewidzisz ile to może potrwać, bo każdy poród inny

Nathani- ty sie nie smiej z tym styczniem, bo w naszym wypadku to prawdopodobne jest hehe albo duzo wczesniej albo styczen hehe

Bulkasia- a ty kochana kiedy robilas badanie moczu? Ja robilam badannia moczu co 3 dni i to pierwsze bylo super a po 3 dniach znow mi zrobili i byly juz bakterie!!! ja mam takie objawy przy zapaleniu pecherza wlasnie- co dziwne nie latalam do kibelka, tylko nudnosci, bol glowy i rozbicie i ten bol pod zeberkiem i plecy tez. Zreszta ja nadal sie tak czuje i tez nie moge spac przez te bole :wściekła/y:

anka- mam nadzieje, ze zdaze do szpitala, bo inaczej to w samochodzie na autostradzie :-D Mi lekarze co tydzien przedluzaja termin, najpierw byle do 26, potem 27...28...itd ;-)

reklama
No ja tez jeszcze nie w 30 tyg:sorry::sorry::sorry: damy rade nie ma sie co dolowac glowa do gory:-)

4Madlen nie no jeszcze nikomu swierze powietrze nie zaszkodzilo, ja jak za dlugo siedze w domu to chociaz na taras ide i posiedze chwilke:rofl2:

Bulkaasia moze jakis wirus Cie dopadl?????

Fiolka ta listonoszka przegina:no: pewnie dzwoni po wszystkich zeby ktos jej otworzyl????

Liwus moj brzuch jeszcze wysoko, ciezko sie oddycha:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry