reklama

Mamuski grudniowe

4Madlen dzięki za wieści od Madlen ja po kolacji objadłam sie jak mops i zaraz do lóżeczka trzeba wskakiwać:-) Fiolka-cieżka sprawa sporo chcą za poród zorientuj sie jak to dokładnie wygląda nie masz gdzies w pobliżu szpitala jeszcze innego żeby byl wybór?:sorry: Bulkasia-zdróeka życze może sie przepracowalaś odpocznij kochana żeby nie przesadzić:happy: Ja z małą siedze do środy minimum w domu bo w przedszkolu sie rozwinęła jakaś choroba bostońska i jakieś anginy więc ją w domu przetrzymam dla pewności ale już wykończona jestem tym codziennym jej dźwiganiem mam nadzieje że jeszcze uciągne:confused2: Ja na zgage polecam siemielniane ja pije i pomaga :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Szkoda gadać, na samą myśl łzy mi ciurkiem lecą :-(
Zadzwonię w poniedziałek tam aby to potwierdzić choć wydaje się to być wiarygodne.
Nawet jak warto (opieka i warunki bez porównania z innymi szpitalami) co z tego nie stać mnie :-(
Mam dość

Fiolka wspolczuje. Ja po pracy wrocilam, zjadlam kolacje, wypije herbatke i ide spac, bo jutro znow wczesnie wstac musze. Bardzo duzo piszecie dziewczeta, nie ma mnie pol dnia i juz 3 strony do przerzucenia :-D
No to pozycze wam ogolnie zdrowia, wytrwalosci i duzo spokoju.

Fiolka nie smuć się na zapas ... a może NFZ nie przedłuży umowy ale od nowego roku, to by się wydawało logiczne ...
a nie tak dziwnie w grudniu czy listopadzie ... wtedy jeszcze się załapiesz :)

Ale naklepalyscie. Nie nadrobie tych 4stron. Dzisiaj od 9 do 20:30 nie bylo mnie w domu. Jestem taka zeczona ze oczy same sie zamykaja.Szukalam kurtki dla siebie, fajna w NY byla po 220zl, ale musiala bym guziki poprzesuwac bo tak to bylo mnostwl miejsca na brzuszku, suma sumaru kupilam mezowi spodnie i koszule, Alanowi kurtke w smyku, a sobie NIC. W niedziele jedziemy do kaskady do Centrum handlowego moze tam cos znajde. Kupilam tez tesciowej mikser na urodziny , w domu omazalo sie ze jest niekompletny i brakuje mu mieszadel, R jutro z rana jedzie wymienic.

Oczywiscie ja dalej chora, gardlo mnie juz tak blli ze masakra, ledwl gadam.

Witam wszystkie Mamusie Grudniowe :)
niestety ostatnio byłam tu chyba w maju i wiele z Was mnie zna
o ile ktokolwiek pamieta:sorry:
remont, a tym bardziej sprzątanie pochłonęło mnie całkowicie (zresztą do dziś sprzatam bo kurz i pył wciąż osiadają:crazy:) ale ważne że zdążyliśmy przed porodem :tak:
do tego musiałam zmienić lekarza bo mój dr już w przychodni nie pracuje:szok: ale na szczęście trafiłam na równie fajnego, konkretnego i sympatycznego lekarza więc będzie OK
niestety nie nadrobię zaległości bo produktywne w postach jesteście bardzo:-D ale mam nadzieję że powoli się wdrożę i jakoś zaklimatyzuję o ile zostanę ponownie przyjęta do grona Grudniówek 2012 :-)

Kasia witaj i zostań już z nami. Jadę do apteki bo mi się wszystko na gardło już skończyło...a mój lewy michał wygląda jak tykajaca bomba atomową...byle bymanginy ropnej nie dostała:/

Ostatnia edycja:
Dzień dobry sobotnio.
4 madlen pozdrów madlen 79 ;-)
fiolka najpierw się upewnij w poniedziałek co i jak. i nie łam się w razie w inny szpital narazie czekaj do poniedziałku
kasia witaj :tak:
urlop dokładnie tak jak opisany wyżej przez Betiks. A ciekawe jakbyśmy w styczniu urodziły czy byśmy się łapały na dłuższy ja bym chętnie skorzystała, z drugiej strony nie wiadomo czy to nie tylko takie obiecanki premiera

reklama
Witam się z rana. Oczywiście jak mam możliwość dłuższego pospania to oczka w górę i nic z tego, więc pranko wstawione, mąż pojechał do pracy a córka szykuje się do szkoły z wielkimi narzekaniami;-) Wczoraj padłam, ale dzisiaj czuję się nawet wypoczęta, dolegliwośći jak na razie brak (oby tak zostało) i dzisiaj mam nakaz rodzinny na leżenie i nic nie robienie. No ale jak tu nic nie robic jak trzeba chatę ogarnąć. Postaram się tak stopniowo to zrobić:-)
4madlen przekaż uściski ode mnie dla drugiej madlenki:tak:
fiolka mam nadzieję, że jednak zanim wdrożą to wszystko to załlapiesz się, tak jak mówisz zadzwoń i wtedy będziesz wiedziałla co i jak. Nie ma co się stresować na wyrost. Trzymam &&&&&&:tak:
kasia witam i super, że jesteś z nami:-)
Mam pytanko: jakie smoczki uspakające proponujecie? Ja 13 lat temu miałam z firmy NUK a teraz to nie wiem, może Avent?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry