liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Pozdrowionka dla Madeln 
Dziewczęta powiedzcie jeśli ten nowy projekt premiera wejdzie o urlopie macierzyńskim i tacierzyńskim to czy on nas obejmuje jeśli my urodzimy w grudniu ? Tzn. przypuśćmy że urodzę 17.12 a np. 6.01 mój M będzie chciał iść na urlop tacierzyński to będzie mu przysługiwało 2 tygodnie czy 8 tygodni urlopu?
Lecę sprzątać i robić ciasto ... odezwę się później..
Dziewczęta powiedzcie jeśli ten nowy projekt premiera wejdzie o urlopie macierzyńskim i tacierzyńskim to czy on nas obejmuje jeśli my urodzimy w grudniu ? Tzn. przypuśćmy że urodzę 17.12 a np. 6.01 mój M będzie chciał iść na urlop tacierzyński to będzie mu przysługiwało 2 tygodnie czy 8 tygodni urlopu?
Lecę sprzątać i robić ciasto ... odezwę się później..
Bułkasia odpoczywaj kochana sprzatnie nie ucieknie ja kupuje teraz dla małej smoczki butelki i niektóre zabawki z firmy canpol babies przy Nastusi nam sie ta firma sprawdziła i teraz też jej będziemy używać:-) Fiolka suma ogromna wydaje mi sie że nie ma sensu tyle placic przecież na coś te składki nasze do cholery idą a tu plać skladki i jeszcze im sk....synom doplacaj
Miłego dnia wszystkim chociaż u mnie pada i zdrówka dla chorowitków
Chciałam iść na wychowawczy dopóki dzidzia roczku nie skończy, ale się dowiedziałam, że sąsiadka od maja będzie szukać roboty jako opiekunka, więc do rozważenia hmmmm
Jem wapno mam nadzieje ze szybko przejdzie, Zgage mam sporadycznie i jak za duzo zjem na raz, a z córka to na okraglo mialam, ale to od slodyczy bylo i od sera. Dzis znow caly dzien sama z corcia, ona mnie strasznie wykorzystuje
bo wie ze moze. Maz az tyle jej nie pozwala co ja i przez to wlazi mi na glowe, albo strasznie marudzi, przy nim to i godzine sie sama bawi. No ale mojemu chlopu tez sie czasem wychodne nalezy, zwlaszcza ze siedzi z malutka 7 dni w tygodniu, bo ja to juz za wiele tez zrobic nie moge przy niej, przebieram ja juz na podlodze, zeby nie dzwigac.
I jeszcze ten cholerny obowiązek meldunkowy, który już dawno miał zniknąć, a przekonaj wynajmującego, żeby cię zameldował tymczasowo, phi.