reklama

Mamuski grudniowe

Majja aha rozumiem ;-) ale tam gdzie chciałam rodzić to też trzeba u nich odbić wizytę przedporodową gdzie koszt podobny ale dla godnych warunków czemu nie :tak:

Dzwoniłam tam dziś i niestety potwierdziła się informacja, na dzień dzisiejszy nie mają kontraktu :/
wszystko ma się za tydzień wyjaśnić jak dalej będzie.
Ale już się tam nie załamuje, bo znalazłam kilka alternatyw.

My wczoraj byliśmy u rodziców na objedzie, potem mój pojechał na mecz a ja farbowałam i obcinałam siostrę.
Przyjechałam do domu wykończona już nie dla mnie takie długie siedzenie w jednej pozycji
Na wieczór posprzeczałam się z D. i ryczałam, aż chyba miałam jakiegoś skurcza
Dziś też płaczliwie.... myślałam że inaczej będzie a tu takie doły mnie dopadają.
Mały wczoraj skopał D. nieźle w ogóle szaleje fajnie
Doszły mi też piżamki i są świetne:-)

Sory że tak tylko ode mnie ale dalej mam podły nastrój :-(

reklama
Nie nadrobię choć bym chciała, dzisiaj od 8:45 nie było mnie w domu, o 9 miałam usg ale o tym w odpowiednim wątku, pojechałam też na targ z myślą ze może znajde tam troche tańszą kurtkę ale niestety musi być typowo ciażowa. Więc pojechałam do H&M i kupiłam tą co chciałam, ale dobrze że nie zamawiałam jej przez neta bo miałam okazje kupić używaną w rozm.XL, szczescie ze nie kupiłam bo w sklepie mierzyłam ten rozmiar i się w nim topiłam, suma sumaru wziełam rozm."M".

Jutro wizyta u ginka ciekawe czy jest ok.

bulkaasia mój M. czytał książkę i mówił, że dużo lepsza. Film jak zawsze omija kilka wątków i szczegółów, więc mi M. opowiadał w trakcie filmu :tak: Tak, że polecam.
Fiolka nie łam się, już nie długo będziemy miały tyle zajęć, że będziemy się śmiać z tych naszych teraźniejszych bolączek ;-)
Ania zielony z różem, super, wiosna przez cały rok :-) Oby tylko nie za ciemne, to może być na prawdę ładnie.

Dzień dobry ja dziś wstałam z okropnym bólem gardla cały dzień mnie boli:confused2: do tego plecy standardowo mnie bolą codziennie ale już sie przywyczaiłam każda z nas widze ma gorsze dni cieżko już sie nam zrobilo i dlatego tak wychodzi jak człowiek przemęczony. Ale faktycznie już coraz mniej przed nami cieszmy sie tym co mamy życze wszystkim w gorszych humorkach poprawy i dużych uśmiechów:-) Betiks-to dobrze ze sie wyspaliście należy sie wam:happy: Goko-&&&&&&&&&&& mocne nie denerwuj sie napewno będzie dobrze:tak: 4Madlen-kiedy masz kwalifikacje do cc?

No właśnie ból pleców to jest to z czym męczę sie od połowy ciąży wrrrr, więc wiem jak sie czujesz Wiolka Do konca ciąży tak jak mówisz zostało coraz to mniej czasu, co niektóre z nas na pewno rozpakują się już w listopadzie ... Zobaczymy co czas nam pokaże.

wiolka dokładnie za 2 tygodnie czyli 29.10 o 14:40
bulkaasia chyba ja będę pierwsza ;-) tzn ja mam najwczesniejszy termin... z tego co mi ginka mowiła to robia cc planowane po 38tc czyli do 15 listopada powinni mnie rozpakować :rofl2: już odliczam dni :-)

Mnie plecy nie bolą, ale spojenie łonowe z czasem coraz bardziej :(

Obstawiam, że pierwsza rozpakuje się 4madlen, w czołówce będzie też Wiolka i pewnie ja (jak i 4madlen liczę na cc, o ile nic się nie zmieni, do połowy listopada):-p Myślę, że przedwczesnych rozpakowań nie będzie, doczekamy do swoich terminów albo tuż przed ;-)
Wiolka a Ty czekasz na cc? Trochę się gubię, kto i jak... :sorry:

bulkasia Ja też jestem ciekawa która pierwsza urodzi ;)

goko Trzymam kciuki za poprawę! Mam nadzieję, że to nic poważnego i wszystko będzie ok.

Ja dziś wykorzystałam ładną pogodę i zrobiłam pierwszą turę prania ciuszków dla Zuzi ;) Jeszcze ciuchów na dwa prania, ale to w następnych dniach. Samą przyjemnością będzie je prasować i układać do szafki :) Dodatkowo mąż się dziś "zaraził" jak zobaczył jak sortuję ciuszki i pomalował łóżeczko :) Teraz schnie :)

reklama
Goko i jak sytuacja? Mam nadzieję, że opanowana i wszystko będzie dobrze
Co do rozpakowań to oby nie było żadnych wcześniaków!
Ja też puszczam kolejne pralki, jeszcze ze 3 będą... Mąż to wiesza na strychu i się dzisiaj pytał, czy wszystko dzidzia zdąży chociaż raz założyć :-p Faktycznie jak się wda we mnie i na start będzie mieć 59 cm, to nie zdąży :-p A jeszcze mi kumpela z pracy i ciocia stertę szykują...
Zamówiliśmy wczoraj nianię z monitorem oddechu i fasolkę do karmienia :-) Ponoć bardzo dobra ta niania ANGELCARE MONITOR ODDECHU Z NIANIĄ AC401+ GRATISY (2715064110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry