reklama

Mamuski grudniowe

Hej dziewczyny witam sie po pracy;-) no i dlugi poniedzialek juz za nami:tak: dobilam dzis wkoncu do 30 tygodnia:-)

Dziewczyny przestac marudzic i cieszyc sie brzuszkami:-) mamy juz naprawde z gorki:rofl2: i juz niedlugo tych cudnych kopniakow czuc nie bedziemy:sorry: takze cieszcie sie tym stanem bo ja po ciazy z Quintusiem mimo, ze mialam go kolo siebie to jakos smutno mi bylo, ze pod serudszkeim go juz nie ma:sorry:

Goko jak tam?????

Ankka my tez chcemy kupic angel care;-)

reklama
Noukie ja nie zdążyłam tych kopniaków za bardzo poczuć w ogóle, bo Mała najpierw mało ruchliwa była a teraz to już się tylko przeciąga i rozpycha, ale już nie kopie :sorry:
A Ty w ogóle masz dziś chyba urodziny? Mam nadzieję, że nie popełniam właśnie gafy ;) A więc wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń przede wszystkim :tak:

I my również chcemy kupić ten monitor AngelCare:-) Ponoć są bardzo dobre.
My podpisaliśmy umowę z Bankiem Krwi Pępowinowej, wpłaciliśmy wstępną kwotę i teraz czekamy, aż przyślą nam zestaw pobraniowy. Wierzę, że nigdy nie będziemy zmuszeni do skorzystania z tej krwi, ale postanowiliśmy jednak wykupić ten pakiet.

Dziś mąż miał kończyć składanie mebelków, ale późno wrócił z pracy i jest wykończony także mu daruję;-)

Misia a jaki tego koszt? Z tego co czytałam drogi taki "interes" :/
no i chyba w Warszawie ten bank tylko

Wiolka zdrówka, ech ta pogoda to taka w kratkę i co rusz przeziębienie

Oj kręgosłup :baffled: ja mam skrzywienie skolioza czy jak to się zwie i jak czasem przychodziłam z pracy po 12h (na nogach) plus 3 godzinny dojazd to mało nie wyłam z bólu :/

Ja zadroszczę tym które mają na początku termin, ja niecierpliwa jestem :sorry:

Pogoda świetna fakt a ja dzis się wkurzyłam a D. biegał z kapciem :-D
normalnie nie szło okna otworzyć bo weszło nam chyba z 10 biedronek :eek: a za oknem drugie tyle :no:

Ja oczywiście sama bo D. w pracy.
Ale udało mu się załatwić wolne na jutro i piątek tak więc nie będę musiała jechać sama na tą szkołę, gorzej będzie z następnym tygodniem bo znów zmianę ma niepasującą:confused2:

Noukie dobrze mówisz ;) ale ja już wytrzymać tej nudy nie mogę:sorry: a tak jak mały będzie to i do kogo się odezwać i na spacer można

Ostatnia edycja:
Viv, a mam dzis urodziny:-):-):-) dziekuje bardzo za pamiec:-):-)nie poczulas za wiele kopniakow bo Marys taka grzeczna poprostu jest:rofl2: nie to co nasze Lobuziaki:-):-):-) nastepnego bedziesz miala chlopczyka to jeszcze da mamie poczuc;-)

Misia a moge spytac jaki jest koszt takiego zestawu do pobrania???????

Viv dzieki za linka juz doczytalam.....

Ostatnia edycja:
Noukie wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń :tak:

Mnie też nie stać, ostatnio liczyłam ile wydałam około podczas całej ciąży na lekarzy to wyszło 2.000:-(
a jeszcze podczas tych 3 lat badań i starań (sam monitoring cyklu na który mnie gin naciągnął ponad 400zł, endokrynolog co 3 miesiące 100 zł a leki ):no: koszmar jakiś i po co my te podatki płacimy

Noukie sto lat!!!

Fakt jest to droga sprawa, ale ja od początku ciąży jestem na chorobowym i odłożyłam kaskę na ten cel. Opłata wstępna to 600zł i wtedy podpisuje się umowę i przysyłają pakiet pobraniowy, który zabierasz ze sobą do szpitala, po poraniu krwi z łożyska przez położną trzeba zadzwonić do przypisanego konsultanta, albo na infolinię i oni przysyłają każdej porze kuriera, który zabiera próbkę z krwią do centrali, tam przechodzi krew dodatkowe badania i jeśli się nadaje to wpłacić musimy 2400zł bo wybraliśmy Pakiet Comfort, który ma kasetkę plus co oznacza, że w razie potrzeby możemy dwa razy pobrać próbkę z krwią. Mamy troszkę taniej ponieważ na targach we Wrocławiu dostaliśmy rabat.Cennik - Oferta cenowa

reklama
Fiolka dzieki za zyczenia:-) no ja tez teraz przez te co tygodniowe sprawdzanie szyjki bule niezla kase na gina:sorry::sorry: no ale jak trzeba:sorry:

Misia sprawa naprawde super:-) tylko troche duze te koszty:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry