reklama

Mamuski grudniowe

aleście naskrobały, żeby być na bieżąco tak na spokojnie, musiałbym zaglądać tu co godzinkę
:-D
Noukie - STO LAT:-) (co prawda już po północy ale ja zaliczam to jeszcze do poniedziałku ;-))
wiem że pewnie troszkę na pewno będzie każdej z nas tego brakować ale z Julką ciąża to był raj - mówiłam że mogłabym co roku zachodzić w ciążę:-D, a synuś tak mnie już skopał i wogóle jestem taka cięzka, do tego brzuch coraz większy i mam wrażenie że zaraz skóra mi pęknie :szok: (z Julką jadąc do porodu nie miałam takiego brzusia a tu jeszcze 2 miesiące) - no ale dość narzekania:angry: tak jak pisałam wcześniej - kiepski dzień :zawstydzona/y:
liwus dla Ciebie również serdeczne życzenia z okazji niedzielnych imienin :-)

Fiolka jutro będzie lepiej :-) bądź dobrej myśli, każdy zły dzień wreszcie przemija :-)
4madlen ale ci zazdroszczę tego terminu, oczywiście nie chciałabym żeby mój synek był wczesniakiem, ale miesiąc to nie to co dwa :-)
Misia fajnie że możecie sobie pozwolić na ten pakiet i oby faktycznie nie trzeba było z niego korzystać:tak:
Goko dobrze że przynosisz dobre wieści :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny!!! Wracam do żywych...Jeszcze mnie trochę ten migdał i ucho bolą, ale czosnek i termofor to wspaniała sprawa...
Noukie sto lat....
Jeszcze dzisiaj leżę, ale jutro do roboty bo mam gości... Młodego urodziny, moje imieniny, męża urodziny i 5 rocznica ślubu w jednym... U nas październik miesiącem świętowania... Muszę umyć okna i ogarnąć, a jeszcze mam projekty do zrobienia na przyszły tydzień...

Witam się i ja :-)
Ciril sto lat dla Wiktorka :-) Dla M i dla Ciebie :-)
A z okazji rocznicy kolejnych wspaniałych lat w szczęściu i miłości :-)
Pokój wymalowany :-D Kolory jak dla mnie super :-p Dziś Małej pokazywałam i też mówiła, że jej się podobają :-D I najważniejsze :-)
Zaraz pijemy kawke, wybywamy na jakieś 2h z domku i trzeba się będzie zabrać za sprzątanie :-) Wczoraj umyłam sobie kawałek podłogi tam gdzie meble mają stać, żeby A. mógł poprzestawiać jak pójdziemy :-D
I kompletnie nie mam pomysłu na obiad...;/

witajcie :) ale jestem poturbowana... Antoś chyba wczoraj miał zapędy żeby się obrócić główką w dół, poprzestawiał mi chyba wszystkie wnętrzności, ale chyba mu się nie udało bo wrócił o swojej pozycji z głowką przy żebrach... efekt jest taki, że czuję się jakby mnie ktoś porządnie pobił...
goko uffff.... dobrze że to tylko chwila strachu była i nic poważniejszego :)
ciril wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej rodzinki :)

jade zaraz do mamy lepić pierogi z serem bo mnie naszło na takie mamusine pierożki i jade z pomocą ;)

Hej. Ja na chwilę, bo zaraz się zbieramy do Lublina z małą na badanie. Już kiedyś byliśmy i brała kropelki i widać było efekty. Ale przerwaliśmy z braku kasy i zaganiania, teraz postanowiliśmy już trzymać się tego, bo jest z małą nie za ciekawie. Bóle głowy jej się nasiliły, średnio ma 2x w tygodniu teraz, nawet jak jest w domu, do tego wróciły znowu bóle stawów, więc znów mamy "wyjące" nocki :-(Albo znów ma pasożyty (choć badania z kału tego nie pokazują oczywiście) albo jeszcze nie do końca się organizm oczyścił z rtęci i innych świństw ze szczepionek :confused2: Jakby kogoś ciekawiło, to wklejam link odnośnie rodzaju badania:
http://www.lalbavita.com.pl/strona.php?33345
http://www.lalbavita.com.pl/strona.php?29471

4madlen moja Agatka to też małe ADHD i wczoraj miałam takie samo odczucie jak TY... jakby ktoś mnie skopał... tylko Agatka nadal moim zdaniem nóżkami do dołu... ale jeszcze ma czas...

reklama
betiks dobrze że jedziecie i oby młodej się poprawiło. :-)

Mi już choroba prawie przeszła, własnie wróciłam ze sklepu kupiłaś świeże cieplutkie bułeczki, i zjadłam już dwie :-p
Popijam własnie kawkę, trochę też zaczynam sie martwić bo od wczoraj kuje mnie w lewym boku. Mam nadzieję że to tylko kolka, bo jak zrobi pare kroków to od razu mnie zaczyna kłuć

Na 14:40 ginek wiec jeszcze mam ponad 2 godzinki dla siebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry