• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Tą gondolę co Clodi ma można właśnie wpiąć do auta ;-) (inaczej się ją montuje, za pomocą jakichś dodatkowych pasów, ale można)

Czytałam o tych bazach że są dwa rodzaje - do aut z systemem isofix i bez niego. Ale samymi pasami też da radę, z tym że jeśli pasy za krótkie to trzeba zainwestować w przedłużkę, jednak to mniejszy koszt niż baza.

A tu pytanie do mam - które mają już swoje małe pociechy.

Otóż nasza niunia będzie z nami w pokoju. - Mój M. chodzi na nocki do pracy i wstaje 1,2,3 czasem 4 w nocy. Mamy nastawione dwa budziki, które są strasznie głośne. - Czy są jakieś przeciwwskazania, że dziecku taki dźwięk zaszkodzi czy coś?

Noukie a Ty jaki masz fotelik? Ja mam Maxi Cosi Cabrio-fix ale bez żadnej bazy właśnie... no nic, pasy muszą wystarczyć.

Mam dokladnie taki sam:tak:i z ta baza jest poprostu bezpieczniej i wygodniej, a z pasami trzeba juz kombinowac i nie trzymaja tak stabilnie jak baza, tylko tak jak pisalas pasy, w niektorych autach sa zbyt krotkie:eek: najwazniejsze zeby byl fotelik ta baze mozna sobie pominac, i ja uwazam, ze powinien to byc jakis fotelik sprawdzany w testach, a nie z marketu za 30 zeta, bo moja kolezanka miala wlasnie taki:sorry2:

Clodi a czy ta gondola ma w srodku pasy zeby przypiac dziecko??? No jezeli noe to uwazam ze to malo bezpieczne. Lepiej bedzie jak wezmiesz do szpitala fotelik. A jezeli ma pasy w srodku no o w porzadku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry