Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czasem zaboli, tak pyrga, ale niech tam, przynajmniej wiem, że żyje i ma się dobrze
Niepokoi mnie tylko to, że wciąż jest poprzecznie ułożony
W poniedziałek idę do mojej ginki, to dowiem się co i jak z małym i czy "grozi" mi cesarka 
Powiem tak, teraz słysząc cichutko, że woda w kuchni się gotuje, wyskakuje jak oparzona ze swojego pokoju z krzykiem "mamo, ja też chce kawy"
... Czasem jak mam budzik nastawiony i go nastawiam na drzemke to słyszymy "mamo, telefon ci dzwoni, odbierz telefon"
Także śmiało moge powiedzieć, że im starsze tym barrdziej wyczulone. I pewnie Laura będzie mnie budzić jak Lenka będzie płakać w nocy 
Ale tu jak mają chęć niech się wypowiedzą wieloródki
I może się w końcu dowiem ile nasza Księżniczka waży :-)
, wczoraj to chyba kankana tańczyła
ponad godzine czasu się śmiałam z Lenki, jak nie pupą, to nóżką, albo główką, albo wszyskim na raz
... Aż mnie momentami brzuch bolał tak naciągała mi wszystko....
ja sie dziś wyspalam córcia w przedszkolu mialam wątpliwości czy ją posylać bo katar troszke zwalczyłyśmy ale kaszle ją tak sucho ale dałam syrop zadzwonilam do pani żegdyby ją w przedszkolu męczylo niech dzwonią pójde ją zabrać mam nadzieje że jej minie taki z niej maly chorowitek
teraz siedze pod kocykiem na lóżeczku i oglądam dzień dobey tvn może sie zdrzemne chwilke
miłego dnia