Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
listopad sie zacznie i na koniec miesiąca już będę miala córke będę zaglądać do was zobaczyć jak wam idzie już z malutką na rękach:-)
stwierdzili ze to rwa kulszowa, dostałam zastrzyk, poleżałam pare dni, no i przed wyjściem ze szpitala jeszcze dostałam skurczy.... teraz kazali odpoczywać, leżeć.... niby ból ustąpił ale nadal jest ucisk do którego wydaje mi sie, musze sie przyzwyczaić bo mała waży już prawie 2kg!!! jak mi powiedział lekarz ile mala waży to nie mogłam uwierzyć
więc, w sumie nie ma sie co dziwić ze krzyż nawala.... a co do skurczów to jeżeli bedą silne przez dłuższy czas, to oczywiście mam jechac do szpitala a tak to kazali brać no-spe. jak na razie pomaga. zobaczymy jak bedzie dalej ;-)
więc dziś jest ok i nie mam skurczy mi lekarz powiedzial ze nospa w nadmiarze moze wywowłać skurcze ale to już zależy indywidualnie od organizmu kobiety jak reaguje na leki rozkurczowe ja ije magnez 4 razy dziennie a czasem więcej razy jak boli odrazu sięgam po magnez
nie wyobrażam sobie tego śniegu w sobote
Patix kochana zdrówka dla was i odpoczywaj duże to dziecko twoje
Wstalam, troche pobawilam sie z cora i poszlam ja usypiac, corcia nam pospala tylko godzinke bo chyba za goraco jej bylo. A ja jeszcze w pizamie.
Nie wiem co juz robic. Gdyby mu zaoferowali 20h tygodniowo to bym sie nawet nie zastanawiala tylko by poszedl pracowac.
Jeszcze 3 dni zostały i będę odpoczywać do bólu i w między czasie szykować wszystko dla synka:-)