Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymam kciuki, żeby Wam się udało to jakoś ogarnąć i sensownie rozwiązać. 

Macie jakiś sprawdzony syrop na kaszel suchy bo mala wróćiła z przedszkola i dusi ją jak cholera teraz podaje jej sinecod ale mi sie kończy musze kupić jakiś i nie wiem jaki
Bulkasia ja będę kupowała podkłady i wkładki w aptece dlatego ze rosmana nie mam pod ręka a nie jest az tak drogo w tych aptekach bo sa i tańsze i droższe
Ja z rodziną też biznesów nie robie żadbych rozbawila mnie siostra m któa jakieś 2 lub 3 lata temu kupila Nastce stolek taki do karmienia dziecka bo ona byla mniejsza taka odrobinka i sie do niego jeszcze mieściła na urodziny go jej kupila ale z komisu bo kasy ponoć nie miala i teraz ma córka 2 letnią wzięła od nas stolek zanim mala sie urodzila i teraz ja sobie będę musiala kupić stolek bo urodzimy prawie w jednym czasie więc też jej będzie potrzebny
już mówilam m żeby sobie takie prezenty darowała skoro kupuje je z myślą o sobie

Laseczki kochane a wkładki laktacyjne i podkłady poporodowe to gdzie kupowałyście? w Rossmanie czy w aptece i jakie najlepsze?![]()