10 stron do nadrobienia

kiedy na to znajde czas

Moj maz sie ze mnie smieje, ze jak zasiade do forum to czytam jak ksiazke....nie moge sie oderwac i najlepiej to nic bym w domu nie robila.
Nie wiem dziewczyny co sie u wa steraz dzieje, boe nie mialam sily wszystkiego przeczytac.
Aniu zycze zeby mama wrocila szybciutko do zdrowia.
Ja jestem szczesliwa, bo zalatwilam sobie ze ide w bank holiday na nadgodziny tj. w poniedzialek bo u nas wolne a potem mam urlop 3 dni hehe potem weekend a 5.11 dzwonie na chorobowe !!
Ja tez mam skurcze straszne w nogach, biore magnez, ale to malo pomaga bo ja kawe pije, jedna dziennie ale zawsze...a jakos w tej ciazy kawa mi smakuje i to ta sypana, a nie rozpuszczalna. Chociaz zauwazylismy ze ta rozpuszczalna kawa to straszne badziewie jest, mezowi po kilku dniach powieka lata, magnez bierze i nic mu nie pomaga, a odkad przerzucilismy sie na zwykla mielona to jego problemy z latajacymi powiekami przeszly.
Ide sobie zrobic jakas kawusie

a potem bede wybierac zdjecia dla mojej ukochanej babci, musze wyslac jej kartke i moja rodzinke, babcia konczy niedlugo 75 lat i jest bardzo nieszczesliwa z tego powodu ze mieszkam tak daleko...